En Hızlı Para Kazandıran 5 Oyun

en hizli para kazanma oyunu

En Hızlı Para Kazandıran 5 Oyun

Para kazandıran oyunlar, genellikle oyun içi öğeleri satarak, profesyonel oyuncu olarak turnuvalarda yer alarak veya oyun yayıncılığı yaparak gelir elde etmeyi mümkün kılmaktadır. Bu yöntemde oldukça zaman almaktadır ve para kazanmak isteyen çoğu kimse bu yolu tercih etmemektedir. En hızlı para kazandıran 5 oyunu bu yazımızda ele aldık.

İllegal olmayan ve oyun içinde alım satımlar ile saatler sonunda hızlıca para kazanabileceğiniz zeka ve beceri oyunlarını listeledik.

1. Second Life Para Kazanma

Doğrudan para kazanmanızı sağlayacak oyunlardan biri Second Life olarak karşımıza çıkar. Oyun sanal dünya üzerine kurulu olduğu için kullanımı kolaydır. Kendi avatarınızı oluşturarak sanal dünyanın içerisine girin. Sanal dünya sayesinde istediğiniz hayatı oluşturabilirsiniz. Sims oyunundan esinlenerek yapılan bu oyunda saatler sonunda para kazanmak oldukça mümkündür.

  • Sanal dünyada işe gidin günlük para kazanın,
  • Üzerinizde kayıtlı evlerin ya da gayrimenkullerin satışını gerçekleştirin,
  • Önemli günlerde toplantı, etkinlik düzenleyerek de para kazanın.
  • Eşya, kıyafet satışı gerçekleştirin,

Second Life üzerinden paranızı Linden para birimi olarak almaktasınız. Oyunda kazanılan bir Linden para birimi 0.004 dolara tekabül etmektedir.

2. MistPlay İle Oyun Oyna Para Kazan

Dünya çapında oynanan ve en çok para kazanmak için kullanılan uygulamalardan biri olan ”MistPlay” oyunu çevrimiçi bir oyundur. MistPlay uygulamasının içerisinde farklı çeşitlerde oyunlar bulunmaktadır. Dilediğiniz oyunu oynayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Oyun oynadığınız süre boyunca ödül kazanırsınız. Oyun oynayarak para kazanabileceğiniz en iyi uygulamalar arasında kendini göstermektedir.

3. Entropia Universe Para Kazanma

Entropia Universe sayesinde doğrudan para kazanmak oldukça mümkün. Hem canlı yayın açabilir hem de oyun içerisinde satış yaparak para kazanırsınız. Oyun içerisinde satışlardan PED para birimiyle para kazanarak gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Oyunun ilk seviyelerindeyseniz PED kazanmanız zor olabilir. Ancak seviye atladıkça para kazanma şansınız yükselir. Peki nasıl para kazanabilirsiniz?

  • Oyun içinde sahip olduğunuz kaynakları diğer oyunculara satabilirsiniz,
  • Görevleri yerine getirdikçe ve avlandıkça para kazanma şansınızı arttırın.
  • Yüksek seviyelerde değerli kaynaklar bulabilirsiniz.

4. Axie Infinity

Blockchain tabanlı oyun, oyuncuların sanal evcil hayvanları toplamasına, yetiştirmesine ve savaştırmasına olanak tanır. Oyuncular, oyun içi öğeleri satarak ve savaşlara katılarak AXS kripto para birimi kazanabilirler. Axie Infinity’de, her Axie ürettiğinizde 119 TL kazanırsınız.

5. Fortnite

Fortnite popüler battle royale oyunu, dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olup, profesyonel oyuncular için turnuvalar ve ödüllü etkinlikler düzenlemektedir. Ayrıca, içerik üreticileri ve yayıncılar da oyunu oynayarak gelir elde edebilirler. Fortnite oyun oynayarak para kazanma yöntemleri;

  • Fortnite Dünya Kupası katılarak ödüller alın
  • Twitch yayıncısı olarak para kazanın
  • YouTube kanalı açarak izleyici kitlenizi oluşturun
  • Ücretsiz turnuvalardan ödül toplayın

 

Yorum gönder