Fenerbahçe Zimbru Maçı, Ne Zaman? Hangi Kanalda? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

fenerbahce zimbru canli izle

Fenerbahçe Zimbru Maçı, Ne Zaman? Hangi Kanalda? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Fenerbahçe Zimbru Maçı, Ne Zaman? Hangi Kanalda? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv) Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Zimbru ile ikinci maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçta rakibini 5-0 yendi ve rövanşa büyük avantajla gidiyor. Fenerbahçe’nin yeni transferleri de bu maçta forma giymesi muhtemel. Maçın ne zaman ve nerede yayınlanacağı ve takımların olası 11’leri futbolseverlerin ilgisini çekiyor ve internetten sorgulanıyor. Acaba, Fenerbahçe maçı ne zaman başlayacak? Zimbru – Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, yeni sezonun 3 kupasında da mücadele edecek. UEFA Konferans Ligi’nde ilk rakibi FC Zimbru olacak. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı futbolseverler tarafından merak konusu ve internetten aranıyor. Acaba, Zimbru – Fenerbahçe maçı hangi gün, kaçta ve nerede izlenebilecek?

Fenerbahçe Zimbru


Fenerbahçe-Zimbru Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde FC Zimbru ile karşılaşacak. Maç 1 Ağustos Salı akşamı saat 20:30’da başlayacak.


Fenerbahçe-Zimbru Maçı Hangi Kanalda?

Maçı canlı olarak S Sport Plus kanalından izleyebilirsiniz.


Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 255 maça çıktı bugüne kadar. Sarı-lacivertliler, bu maçların 96’sını kazanırken 55’inde beraberlik elde etti. 104 kez de rakiplerine yenildi. Fenerbahçe, Avrupa’da attığı 331 gole karşılık kalesinde 367 gol görmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe, Zimbru ile Avrupa kupalarında karşılaşacak. Maçın hakemi Rob Harvey. Harvey, İrlanda’dan. Yardımcı hakemler ise Robert Clarke ve Wayne McDonnell. Paul Mclaughlin de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Emre Mor, Zimbru karşısında Fenerbahçe forması giyemeyecek. UEFA listesine alınmayan Emre Mor, ilk maçta sakatlık yaşamıştı. Emre Mor’un rövanşta oynaması mümkün olmayacak.

Fenerbahçe, Zimbru ile oynayacağı maç için şu oyuncuları kadroya dahil etti:

“Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Burak Kapacak, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Serdar Dursun, Efekan Karayazı, Bora Aydınlık.”

Rodrigo Becao, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz ise yeni transfer olmalarına rağmen UEFA listesinde yer bulamadı. Bu isimlerin dışında Gustavo Henrique, Diego Rossi, Willian Arao, Joao Pedro, Lincoln Henrique, Emre Demir ve Nazım Sangare de Zimbru karşısında forma giyemeyecek oyuncular arasında.

Rodrigo Becao, Zimbru maçında oynamayacak ama bir sonraki turda sahada olması muhtemel. Fenerbahçe, Zimbru’yu eğer elemeyi başarırsa Differdange-Maribor maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.


Fenerbahçe-Zimbru İlk 11’ler Açıklandı! Canlı İzle (Fenerbahçe Maçı Şifresiz Yayın)

Yorum gönder