İzmir Adliyesi Önünde Silahlı Çatışma Yaşandı!

izmir2

İzmir Adliyesi Önünde Silahlı Çatışma Yaşandı!

İzmir Adliyesi Önünde Silahlı Çatışma Yaşandı!

İzmir Adliyesi yakınında bulunan lokantada iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 16 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Adliyesi Önünde Silahlı Çatışma Yaşandı!

Olayın Nedeni

2020’de Karabağlar ilçesinde Lokman Çakar ile yoldan geçen motosikletli kurye Serkan Kara’nın hayatını kaybettiği olaya ilişkin İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın tarafları, bugünkü duruşmanın ardından Bayraklı ilçesindeki adliye binası karşısında bulunan döner lokantasında karşı karşıya geldi.

İki grup arasında çıkan silahlı kavgada 20 yaşındaki Umut Ertek hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

izmir

Silah seslerinin duyulmasının ardından özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis ile sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ekipler, silahlı kavgaya karıştığı öne sürülen 16 şüpheliyi gözaltına aldı.

Çatışma sonrası polisin olay yeri araştırmasında tabanca ve kalaşnikof  silahlara ait 250’den fazla kovan bulundu. Çevredeki iş yerlerinin cam ve duvarlarında 100’den fazla kurşun deliği saptandı izmir3

Çatışmada 20 yaşındaki Umut Ertek olay yerinde yaşamını yitirirken, C.B. (24), S.Ç. (35), E.B.İ. (20), ve S.A.M.’nin (23) ağır yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Karabağlar Olayı

Polis ekipleri yaşanan olayın, 16 Kasım 2020 tarihinde Karabağlar ilçesi İnönü Caddesi’nde meydana gelen çatışmanın arasında kalan motosikletli kurye Sadullah Serkan Kara (32) ve bir başka otomobildeki Lokman Çakır’ın (40) yaşamını yitirdiği olayla bağlantılı olduğunu tespit etti.

Yorum gönder