Kim Min Jae Kim, Fenerbahçe İçin Ne Dedi?

kim2

Kim Min Jae Kim, Fenerbahçe İçin Ne Dedi?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Bayern Münih’te Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae’nin Türkiye yanıtı sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Kim Min Jae

Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae 15 Kasım 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Deneyimli futbolcu 1.90 boyundadır ve Fenerbahçe taraftarlarınca ‘canavar’ lakabını almıştır. Bir defans oyuncusudur. Mücadeleci yapısıyla Fenerbahçeliler tarafından sevilmektedir.

Kim Min Jae Kim, Fenerbahçe İçin Ne Dedi?

Seul’de bulunan ülkenin en eski üniversitelerinden biri Yonsei Üniversitesi’ne gittiği bilinmektedir.

Kim Min-Jae, Güney Koreli profesyonel bir futbolcudur. Güney Kore’nin Güney Gyaongsang bölgesindeki Tongyeong şehrinde dünyaya gelmiştir. Güney Kore Milli Takımında da forma giyme başarısı elde eden Koreli oyuncu, milli formayla 49 maça çıkarak 3 tane de gol kaydetmiştir.

Türkiye İçin Ne Dedi?

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında karşılaştığı Galatasaray’ı 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve grupta liderliğini sürdürdü.

kim1

Tuchel, savunma dörtlüsünü Mazraoui, de Ligt, Kim min-jae ve Davies’ten oluştururken Güney Koreli savunmacı takımının galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

Galatasaray karşılaşmasının ardından ‘mix zone’da Gamze Türk’ün Korece sorduğu “Türkiye’yi özledin mi?” sorusu karşısında önce gülümseyen Kim Min-Jae, daha sonra evet işareti yaparak “Fenerbahçe’yi” yanıtını verdi.

Yorum gönder