Kuruluş Osman Neden Yayınlanmadı, Son Bölüm Neler Oldu? İzle

132

Kuruluş Osman Neden Yayınlanmadı, Son Bölüm Neler Oldu? İzle

Yayın akışına bakıldığında Kuruluş Osman dün yeni bölüm ile ekranlara gelmedi. Milli yas nedeniyle 132. bölüm tekrarı izleyiciler ile buluştu. Dizinin yapımcısı Bozdağ Film’den açıklama geldi:

Kuruluş Osman Neden Yayınlanmadı, Son Bölüm Neler Oldu? İzle

Son Bölüm Özet

Yakup Bey ve Osman Bey karşı karşıyadır. Yakup Bey, Osman Bey’den biat ister! Osman Bey başkaldırırsa Yakup Bey bunun hesabını soracaktır.  Cerkutay, Yenişehir Sarayı’na dönmüştür. Onun dönüşüyle sarayda bir bayram havası oluşur. Fakat Cerkutay artık o eski Cerkutay değildir.

Yakup Bey yaptığı Lefke hamlesiyle Osman Bey’i zor durumda bırakmıştır. Fakat bununla yetinmeyecektir. Osman Bey Yakup Bey’in hamlesi üzerine “Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz.” diyerek Yakup Bey’in niyetini bildiğini ifade eder.

atv1

Sancaksızlar yurdunda Mehmet ve Orhan arasında gerilim yaşanır. Orhan, Holofira’yı ne olursa olsun oradan alacaktır. Holofira yurduna dönmek ister. Orhan ise buna sıcak bakmaz! Orhan’a öfkeli olan Holofira içindekileri döker!

Alaeddin’in elindeki hazine haritasını bilen Gonca ne edip haritayı alacağını söyler. Alaeddin Bey ve Gonca Hatun, Konya dönüşünde kervansarayda karşılaşırlar. Alaeddin ve Bala Hatun nihayet kavuşurlar. Bala Hatun, Yakup Bey’in Osman Bey’den biat istediğini söyler.

Yakup Bey’in hatunu Saadet Hatun, Uç Pazar’a gelmiştir. Yakup Bey’e yapılan suikast girişimini yeni öğrenen Saadet Hatun’un öfkesi artmıştır. Osman Bey, cümle beyler ve Yakup Bey’i sarayında ağırlayacaktır. Mehmet ise Yakup Bey Yenişehir’den çıkana kadar pusatlarını hazır tutacaktır.

atv2

Yayın Tarihi Ne Zaman

Sevilen dizi Kuruluş Osman, her çarşamba akşamı ATV’de yayınlanıyor.

Yorum gönder