Yargı 68. Bölüm Neler Olacak? İzle!

yargi

Yargı 68. Bölüm Neler Olacak? İzle!

Yargı 68. Bölüm Neler Olacak? İzle!

Yargı 68. bölüm fragmanında Ceylin gizemi çözülüyor! Yargı son bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

67 Bölüm Özeti

Herkes her şeyin üzerinden bir kez daha geçmek, ucunu yakaladıkları ipin sonuna kadar gelip Mercan’ı bulmak için çabalar. Merdan, Macit’le olan dostluğunda yeni bir aşama kaydederken, Yekta ise hiç bulaşmak istemeyeceği bir karanlığa sırf Ceylin’e yardım etmek için gözünü karartıp dalmaya hazırdır.

Yargı 68. Bölüm Neler Olacak? İzle!

Ilgaz ve Ceylin fikir ayrılıklarını bir kenara bırakıp tekrardan bir aileymişçesine, her bir bilgi kırıntısının peşine düşmek zorundadır. Başta onlar olmak üzere herkesin çabası karşılık bulur; günün sonunda bunca zamandır aslında diplerinde olan ama görmedikleri gerçeğin arkasından gidecek ve ikisi de dumura uğrayacaktır.

68. Bölüm Fragman

Fragmanda, Ceylin Ilgaz’a Mercan’ın şu an nerede olduğunu ve ne yaptığını soruyor. Mercan’ın kayboluşu, ana karakterlerin psikolojisini olumsuz etkiliyor. Ilgaz ve Ceylin’in Mercan’ı bulma çabaları ana tema olarak işleniyor. Bu durum, izleyiciler arasında “Mercan’ı bulabilecekler mi?” sorusunu gündeme getiriyor.

 

Yorum gönder