MHP 4. Olağan Kurultay Ne Zaman Yapılacak!

bahceli

MHP 4. Olağan Kurultay Ne Zaman Yapılacak!

MHP 4. Olağan Kurultay Ne Zaman Yapılacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında açıklamalar yaptı. Açıklamalarında MYK Kurultay ve seçim takviminin ele alındığını söyleyen ve tarih veren Bahçeli birçok konuya daha değindi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

MHP 4. Olağan Kurultay Ne Zaman Yapılacak!

Devlet Bahçeli Açıklaması

”Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

Cumhuriyet’in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MYK’da kurultay ve seçim takvimimizi ele aldık. 17 Mart’ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız.

Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.

Haklı mücadelemizi diri tutmanın gayretindeyiz.” sözlerini kullandı.

Tanrıkulu’na Tepki

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun açıklamalarına tepki gösteren Bahçeli, “Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. PKK´ya sözcülük yapan bir suçluya hazineden maaş verilmesi günahtır, haramdır. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir” dedi.

bahceli3

HPD Davası

MHP lideri Bahçeli, HDP’nin kapatılma davası hakkında da “Anayasa Mahkemesi neyi bekliyor? Eksik bırakılan ne vardır da AYM bu hukuki süreci ağırdan almaktadır? Biz adalet istiyoruz. Üstelik hemen istiyoruz. AYM’nin görevini derhal yapmasını bekliyoruz” sözlerini kullandı.

AB Üyelik Süreci

MHP lideri Bahçeli, Avrupa Birliği’ne üyelik sürecine ilişkin, “AB’nin Türkiye’yi üye olarak almak gibi bir hedefi yok. AB’ye üyelik süreci sonlandırılmalı” dedi. Bahçeli, “Türkiye NATO’ya da mahkum değil” dedi.

Yorum gönder