Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olacak?

milli takim teknik direktoru

Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olacak?

Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olacak?

A Milli Takım’da Stefan Kuntz dönemi dün Ermenistan ile beraberlik ve Japonya’ya yenilgi sonrası bitti. Alman teknik adamın yerine kimin geleceği merak ediliyor. İki adayın öne çıktığı belirtiliyor. Kuntz’un ise tazminat olarak ne alacağı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Milli Takım Teknik Direktörü Değişiyor!

Japonya ile oynadığımız hazırlık maçını 4-2 kaybettikten sonra basın toplantısında oyuncularını sert bir dille eleştiren Stefan Kuntz, A Milli Takım’da görevine son verildi. Alman teknik adam, “Oyuncular, yüzde 100’lerini ortaya koymalı. Yüzde 100’lerini ortaya koymuyorlarsa, bu beni üzüyor. Sahada cevap vermek lazım, röportajlarda değil!” dedi.

TFF yönetimi, ekim ayındaki önemli maçlara kadar Stefan Kuntz’un takımın başında kalmasını planlıyordu ancak son basın toplantısında oyuncularla ilgili söyledikleri sonrasında takım ile hoca arasındaki ilişkinin bittiğini anladı ve ayrılık kararı aldı. Başkan Büyükekşi, “Stefan Kuntz kendi ayağına sıktı” diye açıklama yaptı.

Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olacak?

Milli Takım Teknik Direktörü Kim?

A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü için yerli ve yabancı adaylar arasında bir tercih yapılacak. Yerli adaylar arasında en güçlü isim daha önce de Milli Takım’ı çalıştırmış olan Abdullah Avcı… Yabancı adaylar arasında ise Vincenzo Montella ismi ön plana çıkıyor. Ancak iki aday arasında şu an için önde görünen Abdullah Avcı. TFF yönetimi yeni hocayı belirlemek için 1-2 gün içinde karar verecek.

Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olacak?

Yorum gönder