Müjde Uzman Ve Sinan Akçıl Birlikte Mi?

sinan

Müjde Uzman Ve Sinan Akçıl Birlikte Mi?

Müjde Uzman Ve Sinan Akçıl Birlikte Mi?

Özellikle Kızılcık Şerbeti’ndeki Alev karakteriyle son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan Müjde Uzman, uzun süredir kariyeri dışında gündem olmuyordu.

Kızılcık Şerbeti’ndeki Alev karakteriyle adeta fırtınalar estiren oyuncu Müjde Uzman, son olarak Oğuzhan Uğur’la beraberdi. İkilinin ayrıl barış ilişkisi son bulurken Müjde Uzman, eski sevgilisi şarkıcı Sinan Akçıl’ın evinden paylaşım yaptı.

Müjde Uzman Ve Sinan Akçıl Birlikte Mi?

Müjde Uzman Kim?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine modellik ile başlayan Uzman, ardından Vj’lik yapmış daha sonra oyunculuğa adım atmıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu günümüze kadar bir çok dizi ve proje de yer aldı.

mujde1

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika ve Kiralık Aşk gibi dizilerde yer alan Müjde Uzman, sinema dünyasına 2015 yılında Hadi İnşallah filmi ile adım atmıştır.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Pilot Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat verdi. Şimdi ise Kızılcık Şerbetinde Alev karakteriyle rol almakta olan Müjde Uzman 1.72 metre boyunda, 54 kilo ve Terazi burcudur.

alev

Yorum gönder