Squid Game: The Challenge Gerçek Mi, Nerede Çekildi, Ödül Ne Kadar?

game

Squid Game: The Challenge Gerçek Mi, Nerede Çekildi, Ödül Ne Kadar?

Squid Game: The Challange Netflix’te ilk beş bölümüyle yayınlandı. Dijital yayın platformu Netflix’in sevilen dizilerden Squid Game gerçek hale geldi. 456 yarışmacı, 16 gün boyunca kendilerine verilen numaralar ve yeşil eşofmanlarla “Squid Game” dünyasında olacaklar.

Squid Game: The Challenge Gerçek Mi, Nerede Çekildi, Ödül Ne Kadar?

Squid Game The Challenge’da 456 yarışmacı dünya televizyon tarihindeki en büyük para ödülü olan 4,56 milyon doları kazanmak için oyunlar oynayacak.

İlk beş bölümü 22 Kasım itibarıyla yayınlanan Squid Game The Challenge’ın diğer dört bölümü 29 Kasım’da severleriyle buluşacak. Programın final bölümü ise 6 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak.

game2

Gerçek Mi?

Gösteriyi çekerken yaralanmalar yaşandığı ve çekimlere ambulans geldiğine dair raporların olduğu iddia edildi. Netflix, yaralanmaların hafif tıbbi durumlar olduğunu; oyuncuların ve ekibin sağlık ve güvenliğini önemsediklerini duyurdu ve raporların ciddiyetini yalanladı. Yerel ambulans servisi de stüdyolara çağrılmadığını belirtti. Britanya Sağlık ve Güvenlik İdaresi, bu şikayetlerinden sonra üretimi değerlendirdi ve üzerinde işlem yapılabilecek herhangi bir sorun bulmadı.

game3 scaled

Nerede Çekildi?

Squid Game: The Challenge’ın çekimleri Ocak ayında İngiltere’deki 2 stüdyoda yapıldı.

Çekimler Ocak 2023’te Birleşik Krallık’taki iki stüdyoda , Bedford’daki Cardington Stüdyolarında ve Londra, Barking’deki altı dev ses sahnede başladı.

Yorum gönder