Tan Sağtürk’ün Yeni Kariyeri!

tan3

Tan Sağtürk’ün Yeni Kariyeri!

Tan Sağtürk’ün Yeni Kariyeri!

Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanması son dönemlerde sosyal medyada gündem haline geldi. Karadağlı’nın Genel Müdürlük makamına getirilmesinden sonra istifa taleplerinin protesto mahiyeti taşıdığı iddia edilirken ‘istifa dalgası’ haberlerinin altındaki büyük yalan kısa sürede ortaya çıktı.

tan2

Yeni Kariyeri

Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü’ne de yeni bir isim arandığı duyurulmuştu. Televizyon dizileri, dans yarışmaları ve dünya çapındaki başarılarıyla adından söz ettiren balet Tan Sağtürk, geçtiğimiz günlerde Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü’nden teklif aldı.

Açıklama Yaptı!

Konu hakkında açıklama yapan Tan Sağtürk, “Değerlendirme sürecindeyim” diyerek teklif iddialarını doğrulamıştı. Son olarak Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nde dans-bale alanında ödüle layık görülen ünlü baletin “hak edilen” bu teklifi kabul etme ihtimali dahi bazı kesimlere rahatszılık verdi. Karadağlı’yı hedef alan grup, bu kez de Tan Sağtürk’ün bale kökenini reddederek karalama yapmaya başladı.

tan

Devlet Opera ve Bale Genel Müdürü Oldu!

Karalama rağmen çizgisini bozmayan Tan Sağtürk, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı kararıyla Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Meriç Sümen’den sonra Devlet Opera ve Balesi’nin başına gelen ikinci bale kökenli müdür olan ünlü baletin yeni görevi sevenlerinden onay aldı.

 

Yorum gönder