Tek Türk Kadın Antrenör Selen Erdem Tarzıyla Dikkat Çekti!

selen1

Tek Türk Kadın Antrenör Selen Erdem Tarzıyla Dikkat Çekti!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlarda topuklu ayakkabıları, takıları ve şık giyiminin yanında hırsı ile dikkatleri çekiyor. Saha kenarındaki tavırları, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim’e benzetilen Erdem, tecrübeli teknik adamla özdeşleştirilmesinden gayet memnun.

Selen Erdem Kim?

Selen Erdem ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un teknik patronluğunu yapıyor.  36 yaşında olan Selen Erdem 18 senedir profesyonel olarak farklı kadın basketbol takımlarında antrenörlük deneyimine sahip.

Tek Türk Kadın Antrenör Selen Erdem Tarzıyla Dikkat Çekti!

Basketbol oyuncusuyken sakatlık yaşayan ve parkelere veda etmek zorunda kalan Selen Erdem antrenörlüğe başladı. Basketbolda altyapı takımlarında asistan koç olarak uzun süre görev yaptı. Son 10 sene ise profesyonel takımlarda antrenörlük yapıyor.

Erdem, Süper Lig’de kadın başantrenör olarak kalıcı olmanın yanında gelecekle ilgili hedeflerine adım adım ulaşacağına inandığını vurguladı.

selen2

Maç günleri kıyafetine çok özen gösterdiğini anlatan Erdem, “Topuklu ayakkabıdan vazgeçemiyorum. Topuklu ayakkabıdan tutun da gömleğe, saate, takılara kadar çok uğurum var. Beni ilk defa görenler, ‘Dişi Fatih Terim’ benzetmesi yapıyor. Öyle diyorlar. Hoşuma da gidiyor. Biraz gergin ve asabi tavrım var herhalde. Tek Türk kadın başantrenör olarak birilerine örnek olduğumu bildiğim ve o kadar insan beni izlediği için giyimime özen gösteriyorum. Burada biraz erkeksi duruş var ama ben topuklu ayakkabı giyiyorum. Biraz daha ciddi bir kıyafetle, daha şık bir görüntü sağlamak istiyorum. Bir maç kaybedersem hemen o günkü kıyafetlerimi değiştiririm.” sözlerini ifade etti.

Yorum gönder