Müge Anlı’nın Aradığı Nevrigül Alan’ın Cedesi Ağaca Asılı Halde Bulundu!

nevri2

Müge Anlı’nın Aradığı Nevrigül Alan’ın Cedesi Ağaca Asılı Halde Bulundu!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan ve 46 gündür kendisinden bir türlü haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan, iddialara göre İznik ilçesindeki çocuğunu almak için evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alınamayan genç kadının yakınları Müge Anlı’ya başvurdu.

nevri3

Cesedi Bulundu

Ailesi, eşinden şiddet gördüğünü iddia ettikleri kızlarının canından endişe ettiğini belirtirken, Alan’dan akşam saatlerinde üzücü haber geldi.

Gemlik’in Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında zeytin bahçesi bulunan bir çiftçi, kendisine ait bahçeye gittiğinde ağaca asılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

nevri4

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde cesedin 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirledi. Nevrigül Alan’dan acı haber geldi, Alan’ın akşam saatlerinde cesedi bulundu. 46 gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu.

İznik ilçesinde bulunan çocuğunu almak için evden ayrıldığı iddia edilen genç kadının cansız bedeni, incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

nevri

Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgeye gelen Savcı, olay yerinde incelemeler yaptı. Genç kadının cesedi, Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

gemlik

Yorum gönder