Avukat Esennur Ezgi Kim, Hangi Ünlülerin Davalarına Baktı?

Screenshot 1 1

Avukat Esennur Ezgi Kim, Hangi Ünlülerin Davalarına Baktı?

Avukat Esennur Ezgi Kim, Hangi Ünlülerin Davalarına Baktı?

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı’nın boşanma avukatları merak edildi. Avukat Esennur Ezgi, Rasim Ozan Kütahyalı’nın avukatı olmasıyla gündem oldu .Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Essenur Ezgi Kim?

Esennur Ezgi, İstanbul Barosu’na kayıtlı bir avukattır. Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı’nın boşanma davasında Rasim Ozan’ın avukatlığını yaptı. Ayriyeten Seren Serengil, Melih Gökçek gibi birçok ünlü ismin de avukatlığını yapmıştır.

ezgi3

Hangi Ünlülerin Davalarına Baktı?

1. Melih Gökçek, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, avukatı Esennur Ezgi’ye avukatlık ücretini vermediği için mahkemelik oldu. Ezgi, Gökçek adına yaptığı avukatlık süresince en az 1627 şikâyet dosyası açtı.

2. Serdar Ortaç, Mersin’de Gençlik Buluşması’nda sahneye çıktı ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “Seni seviyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısını seslendirdi. Bu durum Fatih Portakal’ın eleştirisine neden oldu. Portakal, Ortaç’ı “omurgasız” olarak nitelendirdi. Ortaç’tan “Çok ayıp” yanıtı gelirken, yakın arkadaşı Sinan Akçıl da Portakal’a sert çıktı. Akçıl, “Keşke Serdar kadar arkanda iz bırakabilseydin öbür tarafa gittiğimizde” diyerek Portakal’a tepki gösterdi. Portakal’a bir tepki de Ortaç’ın avukatı Esennur Ezgi’den geldi.

ezgi1

“Savcılıkta nasıl savunma yapacaksın merak ediyorum… Serdar Ortaç Türkiye’nin en değerli sanatçılarındandır. Sanatçılığıyla tüm dünyada tanınmaktadır. İlkeliği de tartışma götürmez. Omurgasız ha! Bekle bakalım. Ben sana bir savcılık şikayeti, bir tazminat davası hazırladım bile. Diğer tüm hukuksal yollara da başvuracağız…”dedi

3. Mamatova’nın avukatı Ali Çezik, Serengil, Tomha ve avukat Esennur Ezgi hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Aynı gün müvekkilinin korunması için Beykoz 1. Aile Mahkemesine de başvurdu. Beykoz 1. Aile Mahkemesi, bu başvuruyu uygun buldu. Mahkemenin kararında, avukat Çezik’in müvekkilinin 28 Mart’ta maruz kaldığı olayları dile getirdiği ve suç duyurusunda bulunduğu dilekçesinin özeti verildi. Kararda, mağdur Mamatova için 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’da yer alan koruyucu tedbirlerin uygulanmasının istendiği belirtildi.

ezgi2

4. Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, bugün İstanbul 2. Aile Mahkemesinde anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiler. Görüntü alınmasını istemedikleri için mahkeme kapısında basın mensuplarıyla karşılaştılar. Nagehan Alçı, “Biz anlaşarak, medeni bir şekilde, güzel bir şekilde sonlandırıyoruz. Herhangi bir sorun yok. Ailemizin özel hayatına saygı göstermenizi rica ediyoruz” sözlerini ifade etti.

 

Yorum gönder