Taner Tolga Tarlacı Kim, Siyahi Bir Kadına Tecavüz Mü Etti?

taner

Taner Tolga Tarlacı Kim, Siyahi Bir Kadına Tecavüz Mü Etti?

Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı’nın Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezası aldığı iddia ediliyor.

Taner Tolga Tarlacı Kim?

Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 yılında Almanya, Hamburg’da dünyaya geldi. Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya’da eğitim aldı.

Taner Tolga Tarlacı Kim, Siyahi Bir Kadına Tecavüz Mü Etti?

Daha sonra ailesiyle beraber Mersin’e taşındı. 2005 yılında ise Kıbrıs’a yerleşen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Taner Tolga Tarlacı sürekli ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle tanınıyor. Can yaman ve Arda Turan gibi isimleri kafes dövüşüne davet eden Taner Tolga Tarlacı, 2011’de katıldığı Survivor ile tüm ülkece tanındı.

taner3

Siyahi Bir Kadına Tecavüz Mü Etti?

Sosyal medya fenomeni haline gelen Taner Tolga Tarlacı’nın tecavüz suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi. Olayın Kıbrıs’ta yaşandığı öne sürülürken kesin bir açıklama yapılmadı.

Acun Ilıcalı’ya ettiği hakaretlerle uzun süre gündemi meşgul eden Tarlacı, hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası verilmesinden sonra kaçak feribotla Güney Kıbrıs’a kaçmıştı.

taner1

Kıbrıs Limanı yakınlarında feribotta atlayarak kıyıya kadar yüzen Tarlacı, orada da kesici bir aletle gasp yaptığı gerekçesiyle ceza alıp hapse girmişti. Tutuklandığı anları sosyal medya hesabından da paylaşan Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden firar etmeye çalıştığı öne sürüldü.
Geçtiğimiz aylarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde hapse giren Taner Tolga Tarlacı, intihar girişiminde bulunarak dikkatleri tekrar üzerine çekmişti.

Yorum gönder