Gülseren Ceylan Kim, Mehmet Ali Erbil’le Mi Evlenecek?

gulseren3

Gülseren Ceylan Kim, Mehmet Ali Erbil’le Mi Evlenecek?

Gülseren Ceylan Kim, Mehmet Ali Erbil’le Mi Evlenecek?

Birkaç ay önce soruları yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, “66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm yani” demişti ve bunun üzerine 24 yaşındaki Gülseren Ceylan İle evleneceği iddiaları gündeme geldi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Gülseren Ceylan Kim, Mehmet Ali Erbil'le Mi Evlenecek?

Gülseren Ceylan Kim?

Mehmet Ali Erbil’in yeni sevgilisi Gülseren Ceylan, 24 yaşında bir genç kızdır. Instagram hesabı “@gulscey” olarak biliniyor. Bu hesapta Mehmet Ali Erbil ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyor. Almanya’da yaşayan Ceylan’ın hayatı hakkında pek fazla bilgi yok ama iddialara göre, Mehmet Ali Erbil ile sosyal medya üzerinden tanışmış ve yaklaşık 5 aydır birliktedirler. Tiktok hesabı ise @gulserenceylan olarak biliniyor. Sosyal medya hesaplarında sık sık fotoğraf ve video paylaşımı yapmaktadır.

gulseren2

Mehmet Ali Erbil’le Mi Evlenecek?

Gülseren Ceylan sosyal medya üzerinden Erbil ile tanışmış ve aşık olmuştur. Erbil, kendisinden 42 yaş küçük olan Ceylan’a evlenme teklif etmiş ve Ceylan da kabul etmiştir. Sosyal medya üzerinden Mehmet Ali Erbil ile tanıştığı ve onunla yakınlaştığı iddia ediliyor.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıl sağlık sorunları nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Tedavisinin ardından iyileşen Erbil, yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile mutlu bir hayat sürdürdüğünü dile getirdi. Erbil, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, “Gülseren benim hayatımın kadını. Onunla çok mutluyum. Bana çok iyi bakıyor. Onun sayesinde hayata yeniden tutundum” dedi.

gulseren

 

Yorum gönder