Hacer Çınar Kimdir Nereli Kaç Yaşında Neden Gündem Oldu?

hacer cinar

Hacer Çınar Kimdir Nereli Kaç Yaşında Neden Gündem Oldu?

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Hacer Çınar kimdir evli mi, nereli, kaç yaşında neden gündem oldu?  Vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Hacer Çınar hakkında bilinenleri sizler için derledik.

hacer cinar kimdir

Hacer Çınar Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlatıp “Ahlaksız pislik adam” diyen Hacer Çınar sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.
Bolu Belediyesi’nde AK Parti meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlattı, ‘ahlaksız, pislik adam’ dedi. Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi’nde, AK Parti grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tartışma çıktı. Bu sırada AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, Özcan’a su şişesi fırlattı.

Bolu Belediye Meclisinde yaşanan olay ülke gündemine düştü. Vatandaşlar Bolu Belediyesinde olan olayı ve Hacer Çınar’ın kim olduğunu araştırmaya başladı.

Hacer Çınar kimdir?
Hacer Çınar aslen Bolu doğumlu

Hacer Çınar, Hizmet İş Sendikası Bolu İl Başkanı ve Bolu Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesidir.

Hacer Çınar aynı zamanda Aktif Ev Hanımları Derneği üyesidir. Hacer Çınar’ın yaşı ve eşi hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorum gönder