Hasan Basri Akdemir Kimdir, Nereli? Hasan Basri Akdemir Hayatı ve Biyografisi

hasan basri akdemir kimdir nereli hasan basri akdemir hayati ve biyografisi

Hasan Basri Akdemir Kimdir, Nereli? Hasan Basri Akdemir Hayatı ve Biyografisi

Gazeteci ve sunucu olan Hasan Basri Akdemir, TV programların da yaptığı açıklamalar ve yorumlarla izleyiciler tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. Hasan Basri Akdemir Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Hasan Basri Akdemir siyasi görüşü ve hangi gazetede yazıyor? en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte merak edenler için hazırladığımız Hasan Basri Akdemir Hayatı ve Biyografisi.

Hasan Basri Akdemir Kimdir, Nereli?

hasan basri akdemir kimdir nereli

Gazeteci, Sunucu, Yazar Hasan Basri Akdemir 27 Haziran 1995 yılında Malatya‘da doğmuştur. Akdemir 2023 yılı itibariyle 28 yaşındadır. Lisans eğitimini Malatya İnönü Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlayan Akdemir, Yüksek lisans eğitimini 2021 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır.


Hasan Basri Akdemir Hayatı ve Biyografisi

hasan basri akdemir hayati ve biyografisi

Hasan Basri Akdemir 2017 yılında TV5 bünyesinde editör ve moderatörlük görevinde bulunmuştur. TV5 ekranlarında Ekonomi ve Ötesi’ ve ‘Öyle mi Gerçekten’ İşin Aslı programlarının sunuculuğu yapmıştır. Ayrıca Fikri Dergi ve Anahtar TV Yazarıdır. .

Hasan Basri Akdemir, Habertürk gibi çeşitli ulusal kanallarda gündeme dair yorumlar yapmaktadır.

Hasan Basri Akdemir: Instagram

Hasan Basri Akdemir: Twitter

Yorum gönder