Josh Giddey Kim, Reşit Olmayan Kızla Müstehcen Görüntüleri İddiası Gerçek Mi?

josh

Josh Giddey Kim, Reşit Olmayan Kızla Müstehcen Görüntüleri İddiası Gerçek Mi?

NBA oyuncusu Josh Giddey’in reşit olmadığı iddia edilen bir öğrenci ile çektirdiği müstehcen fotoğraflar ve videolar sosyal medyada gündem oldu. Anonim bir kaynaktan paylaşılan fotoğraflarda reşit olmayan kişi, Josh Giddey ile cinsel birlikteliğe girdiğini iddia etti. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Josh Giddey Kim?

Avustralyalı genç basketbolcu Joshua Giddey, 10 Ekim 2002’de doğdu ve şu anda NBA takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyiyor. 2021 NBA Seçmeleri’nde, Oklahoma City Thunder tarafından 1. turun 6. sırasından seçilen Giddey, adını genç yaşına rağmen NBA tarihine altın harflerle yazdı.

josh4

Giddey, sadece 19 yaşında ve 84 günlükken, NBA tarihinde triple-double yapan en genç oyuncu unvanını elde etti. Ayrıca, 1961’de Hall of Fame üyesi olan Oscar Robertson’dan sonra, arka arkaya üç kez triple-double yapan ilk çaylak oyuncu olarak dikkat çekiyor.

İddia Gerçek Mi?

NBA oyuncusunun sosyal medyada anonim bir hesap tarafından paylaşılan fotoğraflarda, reşit olmayan bir lise öğrencisiyle müstehcen görüntüleri yer alıyor.
unlu1
Yeni paylaşılan görüntülerde, Josh Giddey ile cinsel birliktelik yaşadığını iddia eden bir lise öğrencisiyle fotoğrafları ve videoları var.

Oklahoma City Thunder’da oynayan Avustralyalı Josh Giddey için takımı ve NBA henüz bir karar vermedi.

unlu
Viral olan görüntüler hakkında yapılacak soruşturma sonrasında Josh Giddey’e yönelik suçlamalar doğru çıkarsa, yasal sonuçlar ve NBA’den disiplin cezası alacak.

Yorum gönder