Julian Draxler Kim, Neden Maç Sırasında Sahayı Terk Etti?

Julian Draxler Kim, Neden Maç Sırasında Sahayı Terk Etti?

Katar Yıldızlar Ligi 6. hafta mücadelesinde Al Ahli ile Qatar SC karşı karşıya geldi. Maçı 4-2’lik skorla kaybeden Al Ahli’de 30 yaşındaki yıldız oyuncu Draxler’in sahayı terk etmesi hem şaşırttı hemde izleyenleri meraklandırdı. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Julian Draxler Kim?

Julian Draxler 20 Eylül 1993 yılında Almanya’nın Gladbeck kentinde doğmuştur. Futbola doğduğu kentin takımı olan BV Rentfort kulübünde başlamıştır. Julian draxler 8 yaşında Schalke 04 yetkililerin dikkatini çekmiştir. Gelecek vaat ediği düşünülerek bu takımın alt yapısına getirilmiştir. Schalke 04 takımının bütün yaş gruplarında oynamıştır. Profesyönel futbol kariyerine de bu takımda başlamıştır. Bundesliga liginde Schake 04 formasıyla ilk kez 15 Ocak 2011 tarihinde Hamburg karşısında oynayarak çıkmıştır. Böylece Schalke 04 takımının Bundesliga’da forma giyen en genç futbolcusu olmuştur.

Julian Draxler Kim, Neden Maç Sırasında Sahayı Terk Etti?

Aradan 3 gün geçtikten sonra kendisini 3 yıllığına Schalke 04 takımına bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır. Bundesliga ‘da ilk golünü 1 Nisan 2011 ‘de FC Saunt Pauli deplasmanında atmıştır. Yine Nuri Şahinden sonra Bundesliga’da gol atan en genç 2. Futbolcu olmuştur.

Şuan ise Dûrî Nücûm Katar takımlarından Al Ahli’de forma giymektedir.

Neden Sahayı Terk Etti?

Oyuna ikinci yarıda giren ve attığı 2 gole rağmen mağlubiyete engel olamayan Julian Draxler, maçın son bölümlerinde takım arkadaşlarına verdiği bir pasın ardından sebepsizce sahadan ayrıldı. Kameraların kendisine döndüğü o ilginç anda sahadan çıkıp soyunma odasına yöneldiği görülen Draxler kısa bir süre sonra sahaya geri döndü. Sosyal medyada da gündem olan o görüntülerin ardından oyuncunun bağırsak problemi yaşadığı iddia edildi.

Yorum gönder