Polislik Başvuru Ücreti Nasıl Yatırılır? 30. Dönem Polislik Başvuru Ücreti 2023

Ekran goruntusu 2023 08 08 151555

Polislik Başvuru Ücreti Nasıl Yatırılır? 30. Dönem Polislik Başvuru Ücreti 2023

Polislik Başvuru Ücreti Nasıl Yatırılır? 30. Dönem Polislik Başvuru Ücreti 2023

Polislik başvuru ücretinin yatırılması konusunda birçok seçenek vardır. Bu seçeneklerden vatandaşa kolay gelen tercih edilebilir. Başvuru ücreti yalnızca Halk bank şubeleri üzerinden yapılmaktadır. Polislik başvuru ücretini, Halk bank’a ait olan ATM‘lerden ya da internet bankacılığı üzerinden yatırabilirsiniz. İşlemi online yapmak isteyen vatandaşlar ise Halk bank mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Halk bank dışında başka bankaların şubelerinden, ATM‘lerinden, mobil uygulamalarından ya da internet bankacılığından başvuru ücreti yatırma işlemi mümkün değildir. Şehit ya da vazife malulü olan vatandaşların eşleri ya da çocukları sınav ücretine tabi değildir. Ön başvuru yapmaları yeterli olacaktır. Ön başvurular ise başvuru ücretini yatırma işlemini yaptıktan sonra internet üzerinden gerçekleşecektir.

Polislik Başvuru Ücreti Nasıl Yatırılır?


2023 Polislik Sınav Ücreti Nasıl Yatırılır?

Polislik başvuru ücretini internetten yatırma, polislik başvuru ücreti yatırma seçeneklerinden bir tanesidir. Yaygın olarak bu seçenek kullanılmakla birlikte aşamaları aşağıda yer almaktadır.

  • İnternet bankacılığı üzerinden fatura ve ödemeler seçeneğini tıklamalısınız.
  • Eğitim ödemeleri menüsü karşınıza çıkacak bu menüye tıklamalısınız.
  • Polis akademisi ödemeleri karşınıza çıkıyor. Bunu seçmeniz gerekiyor.
  • Daha sonra ödemelerini kart bilgileriniz üzerinden yapıyorsunuz.

Polislik başvuru ücreti başvurduğunuz dönemde o parayı yatırmak zorundasınız. Aksi taktirde eksik yatırmanız veya yatırmamanız durumunda kaydınız oluşturulmaz. Bundan dolayı özen göstermeniz de fayda vardır. Polislik başvuru ücreti yatırma işlemi bugün saat 17.00’da sona erecektir.

PMYO para yatırma işlemi ile POMEM para yatırma işlemi birbirinden farklı değildir. Bu ikisini ayıran durum eğitim seviyeleridir. PMYO daha az eğitim gören grupken POMEM daha fazla eğitim gören gruptur. Bu sebeple başvuru ücretinde ve yatırma yollarında herhangi bir farlılık oluşmaz. Para yatırma işlemleri ise yine halk bankası üzerinden yapılmaktadır. Aynı zamanda yine;

  • İnternet bankacılığı
  • ATM
  • Banka şubeleri
  • Mobil bankacılık

Seçeneklerine sahiptir. Bu dört seçenekten hangisi kişiye rahat geliyorsa onu kullanabilir.


30. Dönem Polislik Ücreti Ne Kadar?

Başvuruları kabul edilen kişiler para yatırma işleminin nasıl yapılacağını merak ederken aynı zamanda ne kadar ücret yatıracaklarını da sorgulamaktadır. Polislik başvuru için belirlenen tutar 400 TL’dir. Adayların her biri sınav ücreti olarak 400 TL yatırması gerekmektedir. Belirlenen tutarın altında bir ödeme yapılması durumunda başvuruları geçersiz kabul edilecektir. Para yatırırken para miktarının doğruluğundan emin olmanız önemli durumdur.

Polislik Başvuru Ücreti Nasıl Yatırılır?


İlginizi Çekebilecek Makaleler

PMYO 2000 Kişi Polis Alımı Yapacak: Başvuru Tarihleri, Şartları, Taban Puanı Nedir? 2023

2023 Polislik Taban Puanları, 2 ve 4 Yıllık Üniversiteler Ve Puanları

MEB Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları Açıklandı! Sonuçlar Nasıl Öğrenilir?

Yorum gönder