Şerafettin Dadaş Kimdir, Şerafettin Dadaş Nereli?

serafettin dadas kimdir nerelidir

Şerafettin Dadaş Kimdir, Şerafettin Dadaş Nereli?

Şerafettin Dadaş Kimdir, Şerafettin Dadaş Nereli?

Sekiz yıldır kaçak olan ve Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ün ölüm emrini veren suç örgütü lideri Şerafettin Dadaş, Antalya’nın Alanya ilçesinde polis tarafından yakalandı.

Ankara’daki polis birimleri, 2015 yılında Kocaeli’deki bir cezaevinin müdürünü öldürtmekle suçlanan ve sekiz yıldır kaçak olan Şerafettin Dadaş adlı suç örgütü liderini, Antalya’daki polislerle ortak yürüttükleri bir operasyonla Alanya’da ele geçirdiler. Dadaş, işe giden İsmet Aktürk’ün öldürülmesi emrini vermişti.

serafettin dadas yakalandi

“Şehir Eşkiyalarına Göz Açtırmayacağız”

İçişleri Bakanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu, 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü İşyerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz (8) yıldır aranması bulunan, “Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek” suçundan firari Şerafettin DADAŞ isimli şahıs, Antalya Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde, Alanya ilçesinde yakalanmıştır.

Milletimizin huzurunu kaçıran şehir eşkiyalarına göz açtırmayacağız, çökerteceğiz. Organize suç örgütlerinin inlerine gireceğiz, onlara nefes aldırmayacağız. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

serafettin dadas kimdir 1

Evinden Ruhsatsız Silah ve Mermi Çıktı

Şerafettin Dadaş adlı suç örgütü lideri, Alanya’daki gizli evinde polis tarafından yakalandı. Evde yapılan aramalarda, sahte polis kimliği, başka bir kişiye ait sahte sürücü belgesi ve uzun metal bıçak bulundu. Dadaş’ın Ankara’daki evlerinde de ruhsatsız silah, mermi ve kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Şerafettin Dadaş Nereli?

Şerafettin Dadaş 1970 Ankara doğumludur.

Yorum gönder