Serenay Sarıkaya’nın Annesi Ümran Seyhan Kim, Kiminle Beraber?

umran1

Serenay Sarıkaya’nın Annesi Ümran Seyhan Kim, Kiminle Beraber?

Serenay Sarıkaya’nın Annesi Ümran Seyhan Kim, Kiminle Beraber?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı’nda bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek dolaşırken kameralara yakalandı. Bunun ardından aşk iddiaları ortaya atılıp Ümran Seyhan’ın ve erkek arkadaşının kim olduğu merak konusu oldu. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Serenay Sarıkaya'nın Annesi Ümran Seyhan Kim, Kiminle Beraber?

Ümran Seyhan Kim?

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın yaşam koçluğu yaptığı biliniyor. Anadolu Üniversitesi Felfesefe Bölümü Mezunu olan Ümran Seyhan, değişim dönüşüm uzmanlığı yapıyor.

Sosyal medyayı fazla kullanan Ümran Seyhan’ın Umay Seyhan ismiyle ve @umranseyhan kullanıcı adıyla yer aldığı bir Instagram hesabı var. Seyhan’ı 33 binden fazla kişi takip ediyor.

serenay

Kiminle Beraber?

Birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi ve kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun’un babası hakkındaki aşk iddiaları gündeme düştü.

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın ve Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un Nişantaşı’nda görüntülerini paylaşan, TV8 ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu 2. Sayfa magazin programı ortaya yasak aşk iddiaları attı.

cansu

Program sunucularından Müge “Cansu Tosun’un anne ve babası evli. Ege’de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı” sözlerini kullandı.

Programın sunucusu sözlerine “Acaba dedik Antalya’dan mı bir tanışma var ama yazlıkta 2 villa yan yana” iddialarını da söyledi.

serenay1

Yorum gönder