Sosyal Medya Fenomeni Alp Kılınç Kim, Neden Ölüm Tehditleri Alıyor?

alp4

Sosyal Medya Fenomeni Alp Kılınç Kim, Neden Ölüm Tehditleri Alıyor?

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarının ortaya atıldığı ilk günden bu yana yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. En son Tv 8 programına konuk olan Kılınç ölüm tehditleri aldığı hakkında konuştu.

Alp Kılınç Kim?

1996 doğumlu ünlü fenomen Alp Kılınç, aslen İstanbul doğumlu ancak Gazianteplidir. İflas nedeniyle 2002 yılında Gaziantep’e taşındı ve yaklaşık 10 yıl kadar Gaziantep’te yaşadı. Üniversitenin İktisat bölümü eğitimini tamamladı. Sosyal medya hesaplarından birçok ünlü hakkında yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sosyal Medya Fenomeni Alp Kılınç Kim, Neden Ölüm Tehditleri Alıyor?

X hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarından bahseden Alp Kılınç, “Bir yandan ölüm tehditleri alıyorum bir yandan paylaştığım kişiler ‘mahkemeye veriyoruz’ diye stroyler atıyor. Diğer yandan kocaları mafyalara arattırıyor ailemi ve beni taciz ediyor. Bence herkes bu dönen oyunları biliyordu fakat paylaşmaya korkuyorlardı. Umarım devlet çabucak el atar, yoksa gençliği baharında bir yerde gasp edilen haklarımızı ararken bir kurşuna gideceğim” açıklamasını yapmıştı.

Neden Ölüm Tehditleri Alıyor?

TV8 ekranlarının popüler magazin programı 2. Sayfa’ya konuk olan Kılınç bu paylaşımları yapmaya başlamasının nedenleri anlattı.

alp1

Kılınç ”Eskiden beri hepimiz takipleşiyoruz. Yarımızdan çoğu arkadaş. Bunların ilk videosunu da biz paylaştık. Dalga geçerek Instagram’da içerik yapıyorum ‘şu görgüsüzlüğe bak’ diyerek paylaşımlar atmışım. Bir yerden sonra keyif vermeye başladı. Olaylar gerçek mi değil mi bilmiyoruz bu olaylar patladığında. Bu sefer ben paylaşım yapmayınca ‘sen insan mı ayırt ediyorsun?’ dendi. İşte o zaman ben bir başladım yardırmaya. Eş, dost, arkadaş kimse umurumda değil. Herkesi paylaşacağım” sözlerini ifade etti.

Screenshot 3 4

Gündem yaratan bazı paylaşımları kaldırmak durumunda kaldığının altını çizen Alp Kılınç tehditler aldığını açıkladı.

“Benim ailem Gaziantep’te yaşıyor. O insanları arayıp da neden tehdit ediyorsunuz? Ailemi “senin çocuğunu öldürürüz. Biz çabucak herkese ulaşırız” diyerek tehdit etmişler.”

alp2

alp3

Yorum gönder