Şulemsi Kim, Ne İş Yapıyor, Mal Varlıkları Neler?

sule3

Şulemsi Kim, Ne İş Yapıyor, Mal Varlıkları Neler?

Şulemsi olarak bilinen sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk gündem oldu. Kendi giyim markası, güzellik salonları ve pek çok işletmeye sahip olan Şule Kayatürk, geçtiğimiz Ramazan’da alkole tövbe eden çalışanlarına altın dağıttığı videoyla dikkat çekti.

Şulemsi Kim, Ne İş Yapıyor, Mal Varlıkları Neler?

Şulemsi (Şule Kayatürk) Kim?

Şule Kayatürk, 1.75 boyunda ve oğlak burcu ve Ankaralıdır. Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmış olsa da son zamanlarda büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düşmüştür. Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştı. Uzun süreli bir evlilikleri olan bu fenomen çift, beklemedik bir şekilde boşanma kararı almış ve bu karar, takipçilerini şaşırtmıştır. İkilinin ayrılığına dair “aldatma” söylentilerine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır

Daha sonra eşiyle bir süre ayrılık yaşayan Şule Kayatürk, Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını açıklamıştı.

sule2

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir. Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren bu fenomenin, kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

Mal Varlığı

Dilan Polat’tan sonra gündeme gelen Şulemsi, Özgür Demirtaş’ın radarına takılmış ve mal varlığına ilişkin iddialarda bulunmuştu.

ozgur

Ardından Instagram hesabını gizleyen Şulemsi’nin düşüncelerini, İlhan Çevik’e mesaj atan bir takipçisi sayesinde ortaya çıktı.

Mesajlarda ise Şule Kayatürk’ün “Düşünsenize gerçekmiş!” dedikten sonra “Herkes benden yat kat istiyor. Alın hepsi size kurban olsun.” sözlerini ifade ediyor.

Ardından hesabını herkese açık bir hale getirdi ve hakkında çıkan haberlerle dalga geçen paylaşımlarda bulundu.

sule

Yorum gönder