Uzun Makarna’nın Sevgilisi Kim, Veysel Demir Kimdir, Ne İş Yapar ?

veysel demi kimdir

Uzun Makarna’nın Sevgilisi Kim, Veysel Demir Kimdir, Ne İş Yapar ?

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan Özgür Balakar (Uzun Makarna)’nın sevgilisi son zamanlarda oldukça merak edilmişti. Geçtiğimiz günlerde fenomen isim ile sevgilisi youtube kanallarında bu gerçeği takipçileri ile paylaştılar.

Uzun Makarna, Youtube hesabının abonesinin 1 milyonu geçmesinin ardından takipçilerine merak ettikleri gerçeği açıkladı. Sevgilisi ile çektikleri video da sevgilisinin yüzünü açarak hayat hikayesini anlattıran Özgür Balakar’ın sevgilisinin ismi ”Veysel Demir”dir.

Uzun Makarna’nın Sevgilisi Veysel Demir Kimdir ?

Youtube kanalında kendini tanıtan ve kendisi hakkında sorulan sorulara cevap veren Veysel Demir, sosyal medya kullanmadığını açıkladı.

İnstagram kullanmadığını söyleyen Veysel Demir, TikTok uygulamasını oldukça fazla kullandığını da dile getiriyor. Uzun Makarna’nın takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Veysel Demir, 24 Yaşındadır. İlişkilerinin oldukça iyi gittiğini açıklayan ikili teknede yaşamayı ve dolaşmayı sevdiklerini de dile getirdiler.

Veysel Demir’in başarılı bir hacker olduğunu ve sosyal medyayı aktif kullanmadığını kendisini de gizlilikten hoşlandığını da açıkladı.

@deerr1nn Ya aslında gerçekten saçma Bi durum ama Bi yandanda özgürün gözünden baktığımızda evet köttü. Sadece bağzı insanlar çok fazla abartarak söyleyerek toplumun gözünü büyütüyolar. Bide şey diyenler var özgürün yerinde olsam falan? Ne diyon ya (Kendi düşüncem yanlış bişey dediysem kusura bakmayın) #uzunmakarna #öbfc #keşfet #fyp #özgürbalakar #canlıyayındankesitler #veyseldemir ♬ orijinal ses – derin

Yorum gönder