Asuman Erdoğan Kimdir, Nereli? Asuman Erdoğan Kaç Yaşında?

asuman erdogan kimdir nereli asuman erdogan kac yasinda

Asuman Erdoğan Kimdir, Nereli? Asuman Erdoğan Kaç Yaşında?

Asuman Erdoğan Kimdir, Nereli? Asuman Erdoğan Kaç Yaşında? Son gülerde en çok merak edilen isimlerden biri de Asuman Erdoğan Hangi Partiden? Asuman Erdoğan Ne İş Yapıyor? Asuman Erdoğan Neden Gündemde? Gelin birlikte tüm merak edilenleri öğrenelim…

Asuman Erdoğan Kimdir?

asuman erdogan kimdir nereli

Yıllardır AK Partide görev alan Asuman Erdoğan Kimdir? en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Bir süre İngilizce öğretmenliği de yapan Asuman Erdoğan, 1980 yılında Keçiören’de doğdu. 2023 yılı itibari ile 43 yaşındadır ve aslen Ankaralıdır. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Daha sonra Hasanoğlan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yatılı öğrenci olarak öğrenimine devam etti.

Üniversite sınavına girdiği ilk yıl, Ankara birinciliği derecesiyle Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nü burslu olarak kazandı. Bu bölümde iki sene okudu. Asuman Erdoğan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Ankara 3. Bölge Bölgesi,2’nci sıradan millet vekili adayıdır.


Asuman Erdoğan Hayatı ve Biyografisi

asuman erdogan kac yasinda

Üniversite sınavına girdiği ilk yıl, Ankara birinciliği derecesiyle Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nü burslu olarak kazandı. Bu bölümde iki sene okudu. 1999 ekonomik krizinden sonra başka bir meslek seçmek için tekrar üniversite sınavına girdi. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümüne girmeye hak kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, bir süre özel okullarda ve dil kurslarında tecrübe edindi. Çeşitli devlet okullarında değişik kademelerde İngilizce Öğretmeni olarak çalıştı.

2008 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi. Eğitim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Düzenlediği eğitim programlarıyla AK Parti Gençlik Teşkilatlarının siyasete hazırlanmalarına katkı sağladı. İlk defa, 2009 AK Parti Olağan Genel Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçildi.

2012 ve 2015 Olağan Kongreleri’nde de MKYK üyeliğine seçilmesiyle birlikte üçüncü dönem MKYK üyeliği yapmaktadır. Aynı zamanda özel sektörde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve beş çocuk annesidir.

Twitter 👉 Asuman Erdoğan 


👉 Ali Uzunırmak Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Uzunırmak Ne İş Yapıyor?

Yorum gönder