Ali Uzunırmak Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Uzunırmak Ne İş Yapıyor?

ali uzunirmak kimdir kac yasinda ali uzunirmak ne is yapiyor

Ali Uzunırmak Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Uzunırmak Ne İş Yapıyor?

Ali Uzunırmak Kimdir, Kaç Yaşında? Ali Uzunırmak Ne İş Yapıyor? İs insanı ve siyasetçi olarak da bilinen Ali Uzunırmak aslen Nereli? merak edilmekte. Gelin birlikte Ali Uzunırmak hakkında tüm merak edilenleri öğrenelim…

Ali Uzunırmak Kimdir?

ali uzunirmak kimdir kac yasinda

Başarılı bir kariyeri olan Ali Uzunırmak Kimdir? merak edilenler arasında yer aldı. Siyasetçi kişiliği ile tanınan Ali Uzunırmak, 1958 ‘de Aydın’da doğdu. 2023 yılı itibari ile 65 yaşındadır aslen Aydınlıdır. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Naciye’dir. Çiftçi ve İş Adamı; Aydın Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü bitirdi.

Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Elektrik Mühendisliği Bölümü son sınıfından ayrıldı. Yüksek öğrenim yıllarında Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliği ve Ankara Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı. Aydınspor Başkanlığı görevini üstlendi ve Beşiktaş Spor Kulübü Kongre Üyesi oldu. Aydın Sanat Okulu Mezunlar Derneği ve Yağmur Damlası Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının gönüllüsüdür.


Ali Uzunırmak Hayatı ve Biyografisi

ali uzunirmak ne is yapiyor

Aydınspor Başkanlığı ve Beşiktaş Kulübü Yöneticiliği yaptı. Doğduğu Atça Beldesinde, aile bütçesinden babası adına yaptırdığı Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İKO’dan dereceyle mezun olan öğrencilerle, Aydın Sanat Okulu Mezunlar Derneği, Yağmur Damlası Derneği gibi kurumlara destek sağlamıştır.

21 ve 23. Donemde Aydin Milletvekili seçildi. 24. Donemde Türkiye Büyük Millet Meclisi (daire Amiri oldu.
iyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Uzunırmak, evli ve 1 çocuk babasıdır. Ali Uzunirmak, 18.04.1999, 22.07.2007, 12 Haziran 2011 ve 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 21., 23., 24. ve 25. Donem Aydin Milletvekili seçilerek TBMM’de yaşama çalışmalarına katıldı. 24. Donemde TBMM (daire Amiri oldu. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Uzunirmak, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Instagram 👉 Ali Uzunırmak


👉 Adnan Beker Kimdir, Kaç Yaşında? Adnan Beker Nerelidir?

Yorum gönder