Ayşenur Parlak Kim, Neden Öldü, Instagram Hesabı Ne?

ayse1

Ayşenur Parlak Kim, Neden Öldü, Instagram Hesabı Ne?

Uzun yıllardır kanser hastalığı ile mücadele veren Ayşenur Parlak, önceki gün yoğun bakımda devam eden tedavi sürecine yanıt veremeyerek hayata veda etti.

Ayşenur Parlak Kim?

1986 yılında İzmir’de doğdu. 12 yaşındayken kemik kanseri sebebiyle eğitimine ara verdikten sonra liseyi bitirdi ve İstanbul’da üniversite kazandı. Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olduktan sonra ihracat uzmanı olarak kariyer hayatına başladı. Üniversitede aşık olduğu adam ile nişanlandı. Nişanlıyken bu kez meme kanserine yakalandığını öğrendi. Bir ay içinde evlendi ve tedavisine başladı.

Ayşenur Parlak Kim, Neden Öldü, Instagram Hesabı Ne?

Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak çalıştı. Sonrasında hamile kaldı. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabını yazdı. Ela isimli kızına kavuştu. Lohusalığı bitmeden üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi ve onuda yendi.

Ve 33. yaşında, Ağustos ayında yeniden kanser olduğunu öğrendi. Kolon kanserinin dördüncü evresiyle mücadele eden Ayşenur Parlak, tedavileri ve ameliyat süreçlerini sosyal medya hesabından paylaşıyordu.

ayse2

Instagram Hesabı

Sosyal medyada 500 binden fazla takipçisi bulunan Ayşenur Parlak, daha önce defalarca kanser hastalığına yakalanmış ve tedavi sürecinde yaşadığı olumlu süreci takipçileriyle paylaşmıştı.

Hesabı: Ayşenur Parlak (@aysenurparlak)

Yorum gönder