Eden Hazard Kim, Kariyeri Neden Bitti, Hangi Takımda Oynuyordu?

eden scaled

Eden Hazard Kim, Kariyeri Neden Bitti, Hangi Takımda Oynuyordu?

Eden Hazard Kim, Kariyeri Neden Bitti, Hangi Takımda Oynuyordu?

Eden Hazard, dünya futbolunun son dönemlerindeki en yetenekli isimlerinden biri olarak biliniyor. Özellikle top hakimiyeti, driblingleri ve hızıyla tanınan Hazard, kariyeri boyunca birçok takımda başarılara imza attı.32 yaşında olan Eden Hazard futbolu bıraktığını açıkladı. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Eden Hazard Kim?

Eden Hazard, dünya futbolunun son dönemlerindeki en yetenekli isimlerinden biri olarak biliniyor. Özellikle top hakimiyeti, driblingleri ve hızıyla tanınan Hazard, kariyeri boyunca birçok takımda başarılara imza attı.

Eden Hazard Kim, Kariyeri Neden Bitti, Hangi Takımda Oynuyordu?

1991 yılında Belçika’nın La Louvière kentinde doğdu. Futbol kariyerine 7 yaşında, Stade Brainois adlı amatör bir kulüpte başlamıştı.

Belçikalı futbol yıldızının Lille’den Chelsea’ye ve ardından Real Madrid’e olan kariyer yolculuğu, onun futbol dünyasında ne kadar büyük bir isim olduğunu gösteriyor. Lille’de kazandığı başarılar, Chelsea’de elde ettiği Premier Lig şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performanslarla adından sıkça söz ettirdi.

Eden Hazard 2012 yılında Natacha Van Honacker ile evlenmiştir. İki çocuk babası olan Hazard, aynı zamanda Thorgan Hazard, Kylian Hazard ve Ethan Hazard isimlerinde üç futbolcu kardeşe sahiptir.

karisi

Hangi Takımda Oynuyordu?

İspanyol devi Real Madrid’in sözleşmesini bu yaz fesh ettiği 32 yaşındaki dünya yıldızı Belçikalı futbolcu Eden Hazard futbol kariyerini bitirdi.

Kariyeri Neden Bitti?

En son Real Madrid forması giyen ve geçtiğimiz temmuz ayından bu yana boşta olan Hazard, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Doğru zamanda dur demeyi bilmelisiniz. 16 yıllık kariyerimin ve oynadığım 700’den fazla maçın ardından profesyonel futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım.” ifadelerini kullandı.

Yorum gönder