Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Kimdir? Burhan Karışık Kaç Yaşında, Nereli?

erdek belediye baskani burhan karisik kimdir burhan karisik kac yasinda nereli

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Kimdir? Burhan Karışık Kaç Yaşında, Nereli?

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Kimdir? Burhan Karışık Kaç Yaşında Nereli? Başkanı olduğu Belediye  binasında bıçaklı saldırıya uğrayan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Sağlık durumunu merak edenler aynı zamanda Burhan Karışık Kimdir, aslen nereli? sorularının da cevaplarını aramakta. Gelin birlikte Burhan Karışık hakkında tüm merak edinenleri öğrenelim…

Burhan Karışık Kimdir?

burhan karisik kimdir nerleidir kac yasinda

Başkanı olduğu Erdek Belediyesi binası önünde bıçaklı saldırıya uğraması sonunda merak edilen isimler arsında yer alan Burhan Karışık Kimdir? hakkında tüm merak edilenler yazımızın devamında bulabilirsiniz. Sağlık durumu iyi olduğu bilinen Burhan Karışık; 1959 yılında Erdek’te dünyaya gelmiştir. 2023 yılı itibari ile 64 yaşındadır ve aslen Balıkesir Erdeklidir.

İlk ve Orta öğrenimini Erdek’te tamamlayan Burhan Karışık, ilçemizde 27 yıldır Belediye Meclis üyeliği görevi, 30 yıldır Erdek Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bunların ardından  Erdek Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.


Burhan Kaşık Hayatı ve Biyografisi

burhan karisik hayati ve biyografisi

2021 yılında yapılan seçim ile birlikte CHP partisinden Erdek Belediye başkanı olan Burhan Karışık; 1959 yılında Paşa Limanı Adası Balıklı Mahallesi’nde dünyaya geldi. Belediye başkanlığı görevini devam ettirirken  bıçaklı saldırıya uğraması sonrasında gündeme geldi.

Sağlık Durumu iyi olduğu belirtilen Burhan Karışık, bacağından yaralanması sonrasında, önce Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı bilinmekte.


👉 Mehmet Ali Kulat Kimdir, Kaç Yaşında? Mehmet Ali Kulat Aslen Nerelidir, Mesleği Ne?

Bizi Takip Edin: Öğrenci Gazetesi

Yorum gönder