Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

galatasaray zalgiris vilnius maci canli izle hangi kanalda ne zaman

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile mücadele edecek. Bu maç, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Maçın hakemi, Fransa Futbol Federasyonu’ndan Willy Delajod olacak. Maçın başlama saati, yayın kanalı ve olası 11’ler ise futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Galatasaray – Zalgiris maçı ne zaman, hangi kanalda? GS’nin muhtemel kadrosu nasıl? İşte detaylar…

Galatasaray, yeni sezonun ilk resmi maçında UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımıyla karşılaşacak. Bu maç, Galatasaray taraftarlarının büyük heyecanla beklediği bir mücadele. Maçın başlama saati, yayın kanalı ve iki takımın da olası kadroları ise futbolseverlerin en çok aradığı ve merak ettiği konular. Galatasaray – Zalgiris Vilnius maçı hangi kanalda, saat kaçta? GS’nin ilk 11’i nasıl olacak? İşte yanıtlar…

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris Vilnius ile Çarşamba günü saat 21:30’da sahaya çıkacak. Bu maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, Spor Smart kanalını takip edebilirler.

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Ne Zaman?

Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, Spor Smart kanalını takip edebilirler. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris Vilnius ile Çarşamba günü saat 21:30’da sahaya çıkacak.

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı

Galatasaray Maçı Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Maçın Canlı Yayınını, D-Smart GO adresinden izleyebilirsiniz!

Galatasaray’ın Muhtemel 11’i

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Zaniolo, Mertens, Kerem, Halil

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı

Avrupa Kupalarında Galatasaray

Galatasaray, Avrupa’da iki büyük kupa kazanan Türkiye’nin en başarılı ve en deneyimli futbol kulübüdür. Sarı-kırmızılılar, 1999-2000 sezonunda Fatih Terim’in liderliğinde UEFA Kupası’nı kazanarak tarih yazdılar. Galatasaray, finalde Arsenal’ı penaltılarda yenerek kupayı Türkiye’ye getirdi. Galatasaray, 2000 yılında ise Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı takım, Real Madrid’i 2-1 mağlup ederek UEFA Süper Kupa’yı kazandı.


İlgili İçerikler

Fenerbahçe-Zimbru İlk 11’ler Açıklandı! Canlı İzle (Fenerbahçe Maçı Şifresiz Yayın)

Fenerbahçe Zimbru Maçı, Ne Zaman? Hangi Kanalda? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Yorum gönder