MasterChef Uğur Kardaş Kim, Neden Tutuklandı?

ugur

MasterChef Uğur Kardaş Kim, Neden Tutuklandı?

MasterChef Uğur Kardaş Kim, Neden Tutuklandı?

MasterChef Türkiye All Star ana kadrosuna bu hafta dahil olan yarışmacılar 2018 Şampiyonu Uğur Kardaş, 2019 Şampiyonu Cemre, 2021 Şampiyonu Eren ve 2022 Şampiyonu Metin oldu.

MasterChef Uğur Kardaş Kim, Neden Tutuklandı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan Uğur Kardaş bugün yaptığı açıklamalar ile yeniden gündem oldu. Sosyal medyada birçok kullanıcı Uğur Kardaş’ın programa dahil olmasına tepki gösteren paylaşımlar yaptı.

Uğur Kardaş Kim?

Masterchef Uğur, 1996 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Çanakkale’de ilk eğitimini tamamladı ve ardından Akdeniz Üniversitesi’nde okudu. Bir dönem memleketi Çanakkale’de ‘Uğur Chef’in Mutfağı’ adı altında mekan açtı. Kariyerine farklı şekilde yön vermek istediği için Türkiye’nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulundu.

Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan MasterChef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkunudur. 2018 yılında katıldığı MasterChef’te şampiyon olarak tanındı. 2022 yılında Gamze Kardaş ile evlendi.

ugur2

Yarışmada şampiyon olduktan sonra sosyal medyada büyük bir takipçi sayısına ulaşan Kardaş burada çektiği yemek videoları ile takipçilerinin beğenisini topluyor.

Neden Tutuklandı?

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından deprem bölgesine giden MasterChef Türkiye şampiyonlarından Uğur Kardaş asılsız paylaşımlar yapması sebebiyle tutuklanmıştı.

Sosyal medya hesabından ‘Afganlılar enkazdan çıkarılan cesetlerin kolunu kesiyor’ diyerek paylaşım yapan eski Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Yorum gönder