Pınar Işık Ardor Kimdir, Kaç Yaşında? Pınar Işık Ardor Hayatı ve Biyografisi

pinar isik ardor kimdir kac yasinda pinar isik ardor hayati ve biyografisi

Pınar Işık Ardor Kimdir, Kaç Yaşında? Pınar Işık Ardor Hayatı ve Biyografisi

Pınar Işık Ardor Kimdir, Kaç Yaşında? Pınar Işık Ardor Hayatı ve Biyografisi. TV kanallarında yorumcu sunucu ve analiz yapan Pınar Işık Ardor Nerelidir? en çok merak edilenler arasında yer aldı. Pınar Işık Ardor Hangi Partiden? Pınar Işık Ardor evli mi? Gelin birlikte Pınar Işık Ardor hakkında tüm merak edilenleri öğrenelim…

Pınar Işık Ardor Kimdir?

pinar isik ardor kimdir

Bir çok TV kanalında sunuculuk yapan Pınar Işık Ardor Kimdir? son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan isimler arasında yer aldı. TV yayıncılığı yapmadan önce Finans sektöründe görev alan ve farklı bankalarda çalışan Pınar Işık Ardor 1974 yılında Balıkesir’de doğdu. 2023 yılı itibari ile 49 yaşındadır ve aslen Balıkesirlidir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Pınar Işık Ardor, Oğlak burcu ve boyu kilosundan bahsedecek olursak; boyu 165 kilosu ise 55 tir. 

Eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. Pınar Işık Ardor bankacılık sektöründe çalışmıştır. Koçbank ve Egebank gibi şirketlerde de faaliyet göstermiştir. Rumeli TV, Yeniçağ TV, KanalTürk, Akşam, Kanal T ve Cem TV gibi kanallarda görevler almıştır. Pınar Işık Ardor son olarak TV100 kanalında sunuculuk görevinde bulunmaktadır.


Pınar Işık Ardor Hayatı ve Biyografisi

pinar isik ardor hayati ve biyografisi

Eğitim hayatından bahsedecek olursak; İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kanllarında sunuculuk yapmadan önce 7 yıl boyunca finans alanında çalışmıştır. Farklı bankalarda çalışan Pınar Işık Ardor, aynı zamanda Koçbank ve Egebank gibi şirketlerde de faaliyet göstermiştir.

Bununla yetinmeyen Ardor; Yeniçağ TV, Kanal Türk, Akşam, Kanal T, Cem TV ve Rumeli TV gibi çeşitli kanallarda sunucu, spiker ve yapımcı olarak çalışmıştır. En son olarak TV 100 kanalına transfer olarak programlar  yapmaktadır..

Pınar Işık Ardor sunuculuğunu Yaptığı Programlar

  • Sadece 1 Derece
  • Ekonomi Gündemi
  • Ana Haber Bülteni
  • Sektörel
  • Seçim Arenası
  • Açık Kanal
  • Artı Değer
  • Artı Finans.

Pınar Işık Ardor son olarak TV100 ekranlarında yayınlananan programların sunuculuğunu yapmaktadır.

Instagram 👉 Pınar Işık Aldor


👉 Gökay Kalaycıoğlu Kimdir, Mesleği Ne? Gökay Kalaycıoğlu Kaç Yaşında?

Yorum gönder