Seda Selek Kimdir, Kaç Yaşında? Seda Selek Hayatı ve Biyografisi

seda selek kimdir kac yasinda seda selek hayati ve biyografisi

Seda Selek Kimdir, Kaç Yaşında? Seda Selek Hayatı ve Biyografisi

Seda Selek Kimdir, Kaç Yaşında? Seda Selek Hayatı ve Biyografisi son günlerde en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Seda Selek Nerelidir boyu kilosu kaç? Seda Selek Estetiksiz Hali ve Seda Selek Kimin Kızı olduğu da merak edilenler arasında. Gelin birlikte Seda Selek, kiminle evli, boşandı mı? ve tüm merak edilenleri öğrenelim…

Seda Selek Kimdir?

seda selek kimdir nerelidir kac yasinda

Birbirinden farklı kanallarda sunuculuk ve moderatör olarak görev yapan ve günümüzde Halk TV de sunuculuk kariyerine devam eden Seda Selek Kimdir, Nerelidir? en çok merak edilenler arasında yer aldı. 1980 yılında İstanbul’da doğan Seda Selek 2023 yılı itibari ile 43 yaşındadır ve aslen İstanbulludur. Geçtiğimiz yıllarda TGRT haberde görev almıştır ve şimdiler de ise Halk TV’de sunuculuk yapmaktadır.

Eğitim hayatına bakacak olursak; Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi’nde altı ay süresince, TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı.


Seda Selek Hayatı ve Biyografisi

seda selek hayati ve biyografisi

Sunuculuk hayatına ilk olarak 2000 senesinde Number One TV’de sunuculuk yapmaya başlayarak sektöre giren Selek, ardından TV8, TGRT gibi çeşitli televizyon kanallarında çalıştı. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi’nde altı ay süresince, TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı.

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Number One TV’de sunuculuk yaparak medya sektörüne adım atmıştır. Ardından Kadınlar Meclisi adlı programda sunuculuk yapan Seda Selek, aynı kanalda Günün Manşeti adlı programı da sundu. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz. Birçok tv kanalında sunuculuk ve moderatörlük yapan Selek, son olarak Halk TV’de yer almaktadır.

Seda Selek, kendisi gibi spiker olan Tunç Arslanap ile 2008 yılında dünyaevine geldi. Çiftin bu evlilikten Duru isminde bir kızları oldu. Ünlü spiker, uzun bir süredir Halk TV’nin Gündem Özel programında sunuculuk yapıyor.

Twitter 👉 Seda Selek 


👉 Hacer Foggo Kimdir, Kaç Yaşında ve Ne İş Yapıyor?

Yorum gönder