Seyhan Avşar Kimdir? Seyhan Avşar Kaç Yaşında, Nereli?

seyhan avsar kimdir seyhan avsar kac yasinda nereli

Seyhan Avşar Kimdir? Seyhan Avşar Kaç Yaşında, Nereli?

Seyhan Avşar Kimdir? Seyhan Avşar Kaç Yaşında Nereli? Gazeteci yazar olması yanı sıra muhabir olarak da görev yapan ve hali hazırda HALK TV de çalışan Seyhan Avşar Kimdir, Kaç Yaşında? merak edilenler arasında yer aldı. Gelin birlikte Seyhan Avşar  hakkında merak edilenleri öğrenelim…

Seyhan Avşar Kimdir?

seyhan avsar kimdir

Muhabir olarak Halk TV ekranlarında gördüğümüz ve gazeteci de olan Seyhan Avşar Kimdir. Katıldığı programlar ve yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Seyhan Avşar, 1991’de Bitlis doğumludur. 2023 yılı itibari ile 32 yaşındadır ve aslen Bitlislidir. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamladıktan sonra ardından Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümlerinden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciyken Cumhuriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak çalışmaya başladı. Cumhuriyet gazetesinde yaklaşık 7 yıl boyunca adliye muhabirliği görevini üstlendi. 2022 yılında Halktv.com.tr’de çalışmaya başladı. Avşar, 2018 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen, “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” yarışmasında eğitim dalında, 2019 yılında ise İstanbul Gazeteciler Derneği’nin (İGD) haber ödülüne, Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD) Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik ödülüne ve Metin Göktepe gazetecilik ödülüne layık görüldü.


Seyhan Avşar Hayatı ve Biyografisi

seyhan avsar hayati ve biyografisi

Gazetecilik kariyeri boyunca Seyhan Avşar, pek çok gazetede çalışmış bir gazetecidir. Stajyer muhabir olarak başladığı kariyerinde şimdilerde Halk TV muhabiri olarak görev yapıyor. İstanbul Üniversitesi’nde öğrencilik döneminde stajer olarak Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışmaya başlamıştır. 7 sene kadar Cumhuriyet Gazetesi bünyesinde adliye muhabiri olarak görev yapmıştır.

2022 senesinde ise Halktv.com.tr bünyesinde çalışmaya başlamıştır. 2018 senesinde, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenmiş olan, Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında eğitim dalında. 2019 yılında ise İstanbul Gazeteciler Derneği’nin (İGD) haber ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca, Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD) Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik ödülünün yanı sıra, Metin Göktepe gazetecilik ödülüne de layık görülen isim olmuştur.

Twitter 👉 Seyhan Avşar


👉 Kevser Ofluoğlu Kimdir, Nerelidir? Kevser Ofluoğlu Kaç Yaşında, Mesleği Ne?

Yorum gönder