Sıla Türkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Türkoğlu Boyu Kilosu Kaç?

sila turkoglu kimdir kac yasinda sila turkoglu boyu kilosu kac

Sıla Türkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Türkoğlu Boyu Kilosu Kaç?

Sıla Türkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Türkoğlu Boyu Kilosu Kaç? Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa rolü ile ekran karşına çıkan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu oynadığı dizi ve filmler oldukça merak edilmekte. Gelin birlikte Sıla Türkoğlu Hayatı ve Biyografisini öğrenelim…

Sıla Türkoğlu Kimdir?

sila turkoglu kimdir nerelidir kac yasinda

Bir çok dizi ve filmde rol alan sevilen oyuncu Sıla Türkoğlu Kimdir? merak edilmekte. Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde doğa karakteri ekranlarda gördüğümüz Sıla Türkoğlu, 1999 yılında İzmir’de doğdu. 2023 yılı itibari ile 24 yaşındadır ve aslen İzmirlidir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak  2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2019’da, Yemin dizisinde Suna karakterini, 7 Eylül 2020’de Kanal 7’de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. 4 Temmuz 2022’de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı.

18 Nisan doğumlu olan Sıla Türkoğlu, Koç burcu ünlüler arasında yer alıyor. Boyu, 1.68 m kilosu ise 55 kg’dır.


Sıla Türkoğlu Rol Aldığı Film ve Diziler

sila turkoglu hayati ve biyografisi sila turkoglu oynadigi dizi ve filmler

  • 2018- Ağlama Anne – Alev 
  • 2019- Yemin – Suna
  • 2020- 2022 – Emanet – Seher
  • 2022 – Kızılcık Şerbeti – Doğa – (Devam ediyor)

Kızılcık Şerbeti Doğa Kimdir?

Doğa, Kıvılcım’ın büyük kızıdır. Annesi gibi idealist ve çalışkandır. Annesinin müdür olduğu okuldan birincilikte mezun olmuş, dişçilik fakültesini tam burslu kazanmıştır. Annesinden herkes gibi o da çekinir.

Annesi onun için çok kıymetlidir, onun üzülmesine asla razı olmadığından Fatih’le birlikteliğini önceleri gizler. Ama Fatih’e olan aşkı o kadar ağır basar ki, annesinin ne diyeceğini umursamadan onunla evlenir.

Instagram 👉 Sıla Türkoğlu


👉 Sanem Oktar Kimdir, Kaç Yaşında? Sanem Oktar Aslen Nereli?

Yorum gönder