Simge Fıstıkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Simge Fıstıkoğlu Hangi Kanalda?

simge fistikoglu kimdir kac yasinda simge fistikoglu hangi kanalda

Simge Fıstıkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Simge Fıstıkoğlu Hangi Kanalda?

Simge Fıstıkoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Simge Fıstıkoğlu Ne İş Yapıyor? Günümüze kadar bir çok TV kanalında sunuculuk yapan Simge Fıstıkoğlu Nerelidir? Bir süre ekranlardan uzak kalan Simge Fıstıkoğlu tekrar ekranlara dönmesi ile en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Gelin birlikte Simge Fıstıkoğlu hakkında merak edilenleri öğrenelim…

Simge Fıstıkoğlu Kimdir?

simge fistikoglu kimsir kac yasinda nereli

Bir çok TV kanalında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapan Simge Fıstıkoğlu, son günlerde en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Yeniden ekranlara döneceğini bilinen Simge Fıstıkoğlu Hangi Kanalda? merak edilmekte. Edip Mazhar ile Güler çiftinin iki kızından biri olan Fıstıkoğlu, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. 2023 yılı itibari ile 41 yaşındadır ve aslen İstanbulludur.

Eğitim hayatına Beyoğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Simge Fıstıkoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi’nde lisansüstü eğitimine devam ettiği bilinmekte.

2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen sunucu iki çocuk annesidir.


Simge Fıstıkoğlu Hangi Kanalda?

simge fistikoglu hangi kanalda

Televizyon kariyerine spor spikeri olarak başladıktan sonra haber spikerliğine geçen Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982’de İstanbul’da doğdu. Simge Fıstıkoğlu 2006 yılında Habertürk TV’de spor spikeri ve editörü olarak görev almaya başladı. 2009 yılında Türkiye’nin ilk kadın spor müdürü oldu. 2011 yılının Haziran ayında haber programcılığına geçti.

Habertürk TV’de sırasıyla 1 Gün, Gün Başlıyor, Gece Gece ve Burası Haftasonu isimli programları hazırlayıp sundu. Temmuz 2013’te Show TV’ye transfer oldu. 2015 yılında ise NTV ile anlaştı. Günün İçinden, Gece Bülteni ve Bana Söz Ver isimli kuşakları hazırlayıp sundu.

2012 yılında Habertürk’e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, Show TV ile anlaşmış ve Yeni 1 Gün Programında haber sunuculuğu yapmıştır. Eylül 2014’te programına son veren deneyimli televizyoncu farklı kurumlarda spikerlik yaptı.

Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor Kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet Programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu. NTV’de ana haber sunuculuğu yaptı. Yine NTV’de hafta içi her akşam “Simge Fıstıkoğlu’yla spor akşamı” adlı programını ve “Günün İçinden” adlı haber programını sundu.

Son olarak Sözcü TV’de sunuculuk yapmaya başlamıştır. Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, 5 yıldır görev yaptığı NTV’den 17 Haziran 2020’de ayrıldı. 2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen Simge Fıstıkoğlu’nun Emir ve İmge adında iki çocuğu var.

Twitter 👉 Simge Fıstıkoğlu 


👇👉 Elif Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Elif Esen Ne İş Yapıyor, Kiminle Evli?

Yorum gönder