Vigo Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır? Vigo Kurye Maaşları 2023 Ne Kadar?

vigo kurye basvurusu nasil yapilir vigo kurye maaslari ne kadar

Vigo Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır? Vigo Kurye Maaşları 2023 Ne Kadar?

Vigo Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır? Vigo Kurye 2023 Maaşları Ne Kadar? Son günlerde artan kurye eksikliği sebebiyle siparişlerin zamanında teslim edilebilmesi için Kurye İş İlanlarının fazlalıı siiznde gözünüze çarpmıştır. Bu yazımızda revaçta olmaya başlayan Vigo Kurye Nedir? sorusu cevabı ve vigo kurye hakkında tüm merak edileneri derledik.

Vigo Kurye Nedir?

vigo kurye nedir

Gelişen teknoloji ile market alışverişleri gibi tüm eksikleri artık e-ticaret sitelerinden yapmaktayız. Hal böyle olunca alışverişlerin, yemek siparişlerinin vb tüm siparişlerin getirilmesi için kurye eksikliği doğmuştur. Arz talep mantığı çerçevesinde artan Kurye İş İlanlarına başvuranlar illaki Vigo Kurye duymuştur. Vigo Kurye resmi web sitesinde yaptığı tanımlamasına göre; Kolay sistem entegrasyonu sayesinde siparişleriniz sadece sizin için çalışan vigo kuryelerimizin mobil uygulamalarına atanır.

Herhangi bir kurye operasyonu kurmak ve yönetmek zorunda kalmadan ihtiyacınız kadar kurye dilediğiniz bölgede sadece sizin siparişleriniz için hazır bekler, en hızlı şeklide teslim eder. 7 gün/24 saat. Resmi tatil, İdari tatil, Hafta sonu tatili fark etmeksizin kesintisiz kurye hizmetine vigo ile sahip olursunuz.


Vigo Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır?

vigo kurye basvurusu nasil yapilir

Dijital ağlardan gelen siparişlerin en hızlı şekilde müşterilere ulaştırılmasını amaçlayan Vigo, müşterilerine anlık teslimat hizmeti sunmak isteyen tüm markalara hitap etmektedir. Vigo artan talepler doğrultusunda moto kurye alımlarına devam etmektedir. Vigo bünyesinde moto kurye olarak çalışmak isteyenlerin resmi internet sitesi vigovigo.com’a girerek, ana sayfada yer alan ‘Kurye olmak istiyorum’ seçeneğini tıklamaları ve açılan formu eksiksiz olarak doldurmaları yeterli olacaktır.


Vigo’da Çalışma Şartları Nasıldır?

Vigo kurye olma şartlarına başlamadan önce sizi Vigo hakkında bilgilendirmek istedim. Vigo, 19 Ağustos 2019 tarihinde Ali Cicioğlu tarafından kuruldu. Marka, Getir şirketinin bir kolu olarak çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şu anda Türkiye’nin 60’dan fazla şehrinde hizmet sağlıyor.

Vigo sektörde çalışanlarına verdiği değer ile biliniyor. Bu sektörde başka bir yerde göremeyeceğiniz imkanları çalışanlarına sağlıyor. Binlerce insanın rahat ve huzurlu bir şekilde çalışabilmesini sağlıyor. Bu nedenle diğer firmalardan daha çok tercih ediliyor. Aşağıdaki listede Vigo kuryelerinin çalışma şartlarını bulabilirsiniz:

  • Sabah 8.00 gece 00.00 arası dilediğiniz saatte çalışabiliyorsunuz. Günde 5, 8, 10 ve 12 saat çalışma seçenekleri mevcut.
  • Özel sağlık sigortanız yapılıyor.
  • Muhasebe desteği veriliyor.
  • Günlük bir paket hedefi yok. Saatlik sabit ücrete ek olarak teslim ettiğiniz her paket için ekstra ücret alıyorsunuz.
  • Hız sınırı olan 50’yi geçemiyorsunuz. (Trafikte güveni sağlamak amaçlı konulan bir kural) Hızlı olmak zorunda değilsiniz. Böylelikle kendinizi tehlikeye atmıyorsunuz.
  • Motor satın alma ve kiralama seçenekleri mevcut. Firma bu konuda destek sağlıyor.
  • Kaza desteği sözü var. 10 gün üzeri raporlu izin aldığınızda asgari ücret üzerinden ödemenizi alabiliyorsunuz.
  • Yakıt desteği var. %3-5 arasında yakıt indiriminden faydalanıyorsunuz.
  • Kask takmak zorunlu.
  • Kaldırımda motor kullanmak yasak.
  • Ters yön kullanımı kesinlikle yasak.
  • Mont, çanta ve yağmurluk çalışanlara temin ediliyor.
  • Gördüğünüz gibi Vigo’da çalışmanın artıları saymakla bitmiyor. Neredeyse hiçbir yerde bulamayacağınız özgürlüğü ve güvenli iş ortamını burada bulabiliyorsunuz.

Vigo kurye olmak için neler gereklidir?

vigo kurye nasil olunur

Vigo moto kurye pozisyonuna başvuru yapmak için öncelikle internet sitesinde yer alan “Kurye olmak istiyorum” seçeneğini tıklamanız ve ekranda yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekir. Başvuru formunda isim soy isim gibi bilgilerin yanı sıra e-posta, cep telefonu, çalışmak istediğiniz pozisyon ve lokasyon gibi bilgileri ilgili alanlara yazmalısınız.

Aynı zamanda adli sicil kaydınızın olup olmadığı sorusuna da yanıt vermelisiniz. Başvuru formunu doldurduktan ve başvurunuz onaylandıktan sonra ilgili birim sizinle iletişime geçer.

Vigo Kurye Olmak İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

  • Nüfus Cüzdanı,
  • Sürücü Belgesi,
  • Adli Sicil Kaydı,
  • Nüfus Kayıt Örneği,
  • Vergi Levhası,
  • İkametgâh,
  • Sürücü Ceza Puanı Sorgusu,
  • Ruhsat (Kendi motosikleti ile çalışanlar için).

Vigo Çalışma Saatleri Nasıldır?

Vigo çalışma saatleri saha yöneticileri tarafından belirlenmekte ve günlük 12 saati geçmeyecek şekilde düzenlenmektedir. Dönüşümlü bir şekilde belirlenen çalışma saatleri sabah 08:00 gibi başlayıp gece 00:00’a kadar sürmektedir. Bu süre aralığında 12 saatlik mesainizi hangi saatlerde yapacağınız yöneticiniz tarafından belirlenir.

Vigo çalışma günleri

Haftanın her günü 60 ilde beş binden fazla motor kuryesi ile müşterilerine hizmet veren Vigo’da, moto kurye olarak çalışanlar haftalık tatil günlerine saha yöneticileri ile birlikte karar verirler buna göre haftanın istedikleri günü haftalık izinlerini kullanabilirler.


Vigo Kurye Maaşları 2023 Ne Kadar?

vigo kurye 2023 maaslari ne kadar

Vigo kuryeleri aylık net şu kadar kazanıyor diyemiyoruz. Çünkü alacağınız ücret çalıştığınız şehre, saate ve teslim ettiğiniz paket sayısına göre değişiyor. Daha kalabalık bir şehirde daha çok siparişi teslim edeceğiniz için daha çok kazanıyorsunuz. Tam zamanlı çalışan bir Vigo kuryesi ayda 25.000 TL ile 35.000 TL arası kazanç elde ediyor.

Vigo Kurye Saatlik Ücret

Vigo kuryeleri saatlik net 50 TL kazanıyor. Bunun yanında teslim ettiğiniz her sipariş için ekstra 15 TL kazanıyorsunuz. Kilometre başına da 60 Kuruş ödeme alıyorsunuz. 30 gün boyunca aralıksız çalıştığınızı varsayalım. Buradan yola çıkarak bir tablo yapacak olursak:

  • Günlük çalışma saati: 12 saat
  • Günlük teslim edilen paket sayısı: 25 adet
  • Saatlik kazanç: 50 TL
  • Paket başı kazanç: 15 TL
  • Kilometre başı: 60 Kuruş
  • Aylık ciro kazanç: 33.750 TL

Bu fiyat, çalışma saatiniz ve teslim ettiğiniz paket sayısına bağlı olarak artabilir ya da azalabilir.

Vigo Kurye Aylık Giderler

Vigo kurye maaşları her ay net değildir. Bir kuryenin aylık cirosu 30.000 TL‘yi geçebiliyor. Her ay ödemesi gereken bağkur primi, yemek, yakıt ve muhasebe masraflarını çıkarırsak net kazancı 20.000 TL ile 25.000 TL arası oluyor.


Vigo iş görüşmeleri nerede yapılıyor?

Vigo iş görüşmeleri İstanbul, Ankara ve İzmir’de yüzyüze yapılıyor. İstanbul‘da Merkez Ofis, Kozyatağı İşe Alım Merkezi, Beşiktaş İşe Alım Merkezi; Ankara İşe Alım Merkezi; İzmir İşe Alım Merkezi’nde görüşmeler gerçekleşiyor. Diğer illerde yaşayanlar için online görüşme ayarlanabiliyor. Eğer İnsan Kaynakları yetkilileri uygun görürse, belirlenen bir lokasyonda da yüzyüze görüşme sağlanabiliyor.

Vigo kadın kurye desteği nedir?

Vigo’da çalışmaya başlayan kadın kuryeler ilk ay 800 TL destek ödemesi alırlar. Çocuğu olan kadın kuryelere her ay yine 800 TL ödenir. Ayrıca kadın kuryelere her ay 1 gün regl izni verilir.

 

 


👉 Her Yaşta Kariyer Planlaması Yapabilmeniz İçin 11 İpucu

Bizi Takip Edin: Öğrenci Gazetesi

Yorum gönder