Adnan Beker Kimdir, Kaç Yaşında? Adnan Beker Nerelidir?

adnan beker kimdir kac yasinda adnan beker nerelidr

Adnan Beker Kimdir, Kaç Yaşında? Adnan Beker Nerelidir?

Adnan Beker Kimdir, Kaç Yaşında? Adnan Beker Nerelidir? son günlerde en çok merak edilen isimler arasında yer alan Adnan Beker ailesi ve Adnan Beker memleket neresi araştırılmakta. Gelin birlikte Adnan Beker hakkında tüm merak edilenleri öğrenelim…

Adnan Beker Kimdir?

adnan beker kimdir

Ünlü iş insanlarından biri olan Adnan Beker Kimdir? en çok merak edilenler arasında yer aldı. Beker Şirketler Grubu yönetiminde olan Adnan Beker, 1964 yılında Ankara’da doğdu. 2023 yılı itibari ile 59 yaşındadır ve aslen Yozgatlıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Beker, başkentin saygın iş adamlarından biridir. Petrol, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Beker, TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi’dir.

bir çk önemli projede yer alan Adnen Beker, kendi yönetiminde bulunduğu Beker Şirketleri Akaryakıt ve İnşaat alanlarında olmak üzere Enerji, Turizm ve Havacılık iş kollarında faaliyet göstererek, istihdam yaratan köklü bir yapı olduğu da bilinmektedir.


Adnan Beker Hayatı

Aslen Ankara doğumlu olan Adnan Beker, eğitim hayatını da Ankara’da tamamlamıştır. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini doğup büyüdüğü Ankara’da tamamlamıştır. Ankara’nın saygın iş insanları arasında yer alan Beker, petrol, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

 Adnan Beker bir çok önemli görevde de bulunmuştur bunlardan bazıları;

  • TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.
  • Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi.

2023 yılında 4 senedir sürdürdüğü kurucusu Meral Akşener‘in olduğu, İyi Parti Grup Başkanvekilliği görevinden milletvekili aday adaylığı için ayrıldığını açıklamıştır.

Twitter 👉 Adnan Beker 


👉 Taylan Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında? Taylan Yıldız Aslen Nerelidir?

Yorum gönder