Beşiktaş – Neftçi Bakü Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Ekran goruntusu 2023 08 10 114054

Beşiktaş – Neftçi Bakü Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Beşiktaş – Neftçi Bakü Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu maçları devam ediyor. Beşiktaş, ilk maçında Neftçi Bakü deplasmanında oynayacak. Kara Kartal, Vincent Aboubakar önderliğinde zaferle maçı bitirip turun kapısını aralamanın peşinde. Kara Kartal’da gözler, maçtaki vuruşlarıyla ön planda olan takımın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar’da. Beşiktaş taraftarları bu maçı dört gözle bekliyor. Peki, Beşiktaş – Neftçi Bakü maçı hangi kanalda? Beşiktaş – Neftçi Bakü maçı ne zaman?

Beşiktaş – Neftçi Bakü Maçı Hangi Kanalda Canlı?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’ye konuk oluyor. Siyah-beyazlılar, deplasmanda alacakları galibiyetle önümüzdeki hafta evinde oynayacağı müsabakaya avantajlı çıkmak istiyor.

Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı olan Arthur Masuaku, fiziksel olarak henüz hazır olmayan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun, Azerbaycan temsilcisi karşısında forma giyemiyor. Şenol Güneş’in şans vermesi halinde yeni transfer Ante Rebic ise ilk kez siyah-beyazlılar için top koşturmuş olacak.

Beşiktaş, Neftçi Bakü karşısında galibiyeti zorlamak için elinden geleni yapacak. Siyah-beyazlılar, evinde oynayacağı müsabakada da galip gelmek için mücadele edecek.

Neftçi Bakü ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Maç, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 20.00’de Neftçi Arena’da oynanacak. Karşılaşma, S Sport Plus‘da yayınlanacak.

Mücadelenin hakemi Avusturyalı Lukas Fahndrich olacak. Fahndrich, daha önce Beşiktaş’ın oynadığı maçlarda 3 kez düdük çaldı. Bu maçlarda Beşiktaş 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş, bu maçta deplasmanda galip gelmek istiyor. Siyah-beyazlılar, deplasmanda alacakları galibiyetle önümüzdeki hafta evinde oynayacağı müsabakaya avantajlı çıkmak istiyor. Neftçi Bakü, Beşiktaş’ı yenerek gruplara kalmak istiyor. Azerbaycan temsilcisi, sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak için elinden geleni yapacak.


Beşiktaş – Neftçi Bakü Maçı İlk 11

Maçın başlama saatinden kısa süre önce belli olan ilk 11’ler için bazı tahminler bulunuyor:

Neftçi Bakü: Brkic, Qarayev, Tamas, Salahli, Buludov, Matias, Makhmudov, Ozobic, Israfilov, Hacıyev, Jaber

Beşiktaş: Mert, Rosier, Onana, Colley, Umut, Onur, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Aboubakar

Beşiktaş - Neftçi Bakü  Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)


İlginizi Çekebilecek Haberler

Galatasaray Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? Canlı İzle (netspor2,taraftarium24,Justin Tv)

Yorum gönder