Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor? Birce Akalay’ın Televizyon Dizileri

Ekran goruntusu 2023 08 09 152703

Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor? Birce Akalay’ın Televizyon Dizileri

Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor? Birce Akalay’ın Televizyon Dizileri

Birce Akalay, televiyon ve internet dizilerinde sıkça gördüğümüz ve oldukça sevilen bir oyuncu. Birce Akalay, bir süre internet dizi projelerinde yer almış ve oldukça beğenilmişti. Son zamanlarda ise ekranlardan uzak kalan oyuncu, hayranlarını meraklandırdı. Birce Akalay, yeni bir projeye başlayacak mı? Birce Akalay ekranlara geri mi dönüyor?

Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

Bugün katıldığı bir etkinlikte magazincilerin sorularını yanıtlayan Birce Akalay, hayranlarına bir müjde verdi. Uzun zamandır televizyon ekranlarında görmediğimiz oyuncu bir televizyon projesiyle ekranlara geri geldiğini duyurdu. Eylül ayında çekimlerinin başlaması planan proje televizyon için yapılacak. Dizi, kanal ve karakteri hakkında hiçbir bilgi veremeyeceğini söyleyen Birce Akalay, yakında herkesin göreceğini söyledi.

Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor? Birce Akalay'ın Televizyon Dizileri


Birce Akalay Televizyon Dizileri

  • Siyah Beyaz Aşk 2017
  • Hayat Bazen Tatlıdır 2016 – 2017
  • Küçük Ağa 2014 – 2015
  • Yer Gök Aşk 2010
  • Alayına İsyan 2009
  • Kader 2007
  • Asi 2007
  • Senin Uğruna 2007

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay, 19 Haziran 1984’te İstanbul’da doğan Türk oyuncu, sunucu ve balerindir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2004 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olarak Türkiye’yi Miss Europe’da temsil etmiştir.

Birce Akalay, televizyon kariyerine 2007 yılında Kader dizisindeki Lamia rolüyle başlamıştır. Ardından Asi, Alayına İsyan, Kış Masalı, Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Ağlama Anne ve Babil gibi dizilerde başrol oynamıştır. Son olarak Son Yaz dizisinde Sare Akay karakterini canlandırmıştır.

Birce Akalay, ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Nefes: Vatan Sağolsun ve Deliormanlı filmlerinde oynamıştır. Ayrıca tiyatro sahnelerinde de yer almıştır. Yedi Kocalı Hürmüz ve Keşanlı Ali Destanı oyunlarında rol almıştır.

Birce Akalay, iki kez evlenmiş ve boşanmıştır. İlk evliliğini 2011-2012 yılları arasında oyuncu Murat Ünalmış ile yapmıştır. İkinci evliliğini ise 2014-2017 yılları arasında Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile yapmıştır. Birce Akalay, aynı zamanda Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.

Birce Akalay Ekranlara Geri Mi Dönüyor? Birce Akalay'ın Televizyon Dizileri


İlginizi Çekebilecek Haberler

Semicenk Kimdir? Semicenk Kaç Yaşında? Semicenk Şarkıları, Semicenk Konser

Yorum gönder