Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram

Ekran goruntusu 2023 08 09 122839

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram

Türkiye’nin başarılı ve merak edilen ünlülerinden biri olan Erdal Beşikçioğlu, yıllarca yer aldığı “Behzat Ç” dizisinin yeni bir sezonu olan “Behzat Ç: Çekiç ve Gül” ismiyle karşımıza çıkmıştı. Bu sezonda dizide “Melike” karakteriyle yer alan Derin Beşikçioğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Derin Beşikçioğlu kimdir?

Televizyon dünyasında ses getiren ve büyük başarılara imza atan ünlü ve başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Elvin Beşikçioğlu çiftinin kızı Derin Beşikçioğludur. 2001 yılında dünyaya gelen Derin Beşikçioğlu Fransa’da tiyatro bölümü bitirmiştir. Tüm hayatı boyunca anne ve babasını sahnede izleyen Derin Beşikçioğlu’nun sanatla büyümesinin de oldukça katkısının bulunmasıyla birlikte tiyatroya ve oyunculuğa büyük bir ilgisi oluştu. Oyuncu olmak en büyük hayallerinden biriydi şimdilerde ise hayallerini gerçekleştiriyor. Oyuncu Derin Beşikçioğlu’nun kendi yazdığı, çektiği ve oynadığı kısa film sayesinde Avrupa’da bulunan yarışmaya katılması onun için önemli bir başlangıç oldu.

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram


Derin Beşikçioğlu Instagram

Derin Beşikçioğlu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Sahnede gösterdiği performansla birçok kişinin beğenisini toplayan Derin Beşikçioğlu sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanıyor. Derin Beşikçioğlu özellikle de Instagram platformunu başarılı kullanan ünlülerden biri olarak dikkat çekiyor. Instagram adresi: derinbesikcioglu

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram


Derin Beşikçioğlu ve Behzat Ç

Eski zamanların efsane dizisi olan ve akıllardan silinmeyen Behzat Ç tekrar çekilmeye başlandı. Behzat Ç: Çekiç ve Gül ismiyle yeni bölümleri Blu TV’de yayınlanıyor. Yeni çekilen Behzat Ç dizisinde Melike karakteriyle karşımıza gelen Derin Beşikçioğlu’nun hayatı ise izleyiciler tarafından aranmaya başlandı. Erdal Beşikçioğlu ile Elvin Beşikçioğlu’nun evliliklerinden iki tane çocukları dünyaya geldi. Bu çocuklardan biri ise Derin Beşikçioğlu olarak karşımıza çıktı.

Derin Beşikçioğlu anne ve babası gibi oyuncu olmaya karar vermesi şaşırtıcı olmamıştı. Oyunculuk kariyerine atılan Derin Beşikçioğlu gerekli eğitimlerini tamamladıktan sonra babasıyla birlikte kamera karşısına çıkmaya hazırlandı. Erdal Beşikçioğlu’yla Behzat Ç dizisinde kamera karşısına geçten Derin Beşikçioğlu gösterdiği performansıyla birçok izleyicinin gönlünde yer edinmeye başladı.

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram


Derin Beşikçioğlu Bergen

Yıllar sonra çekilmesi planlanan Bergen filminde yer alan Derin Beşikçioğlu birçok kişiyi şaşkına çevirdi. 21 yaşındaki Derin Beşikçioğlu böyle büyük bir sahne deneyimi yaşaması hayranları çok sevindirdi. İlk büyük sahne deneyimini babasıyla birlikte Bergen filminde gerçekleştiren oyuncu filmde başarılı bir rol sergiledi. Derin Beşikçioğlu aynı zamanda babasıyla birlikte Behzat Ç: Çekiç ve Gül dizisinde oyunculuk yapmaya devam ediyor.

Derin Beşikçioğlu Kimdir? Derin Beşikçioğlu Instagram


İlginizi Çekebilecek İçerikler

Settar Tanrıöğen Kimdir? Settar Tanrıöğen Hasta Mı? Settar Tanrıöğen Neden Zayıfladı?

Yorum gönder