Deniz Yavuzyılmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Yavuzyılmaz Hayatı ve Biyografisi

deniz yavuzyilmaz kimdir kac yasinda deniz yavuzyilmaz hayati ve biyografisi

Deniz Yavuzyılmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Yavuzyılmaz Hayatı ve Biyografisi

Deniz Yavuzyılmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Yavuzyılmaz Hayatı ve Biyografisi en çok merak edilenler arasında yer aldı. Deniz Yavuzyılmaz şirketi araştırılırken bir yandan da Deniz Yavuzyılmaz babası ve nereli olduğu da merak edilmekte. Gelin birlikte Deniz Yavuzyılmaz hakkında tüm merak edilenleri öğrenelim…

Deniz Yavuzyılmaz Kimdir?

deniz yavuzyilmaz kimdir nerelidir kac yasinda

Siyaset gündemine dair yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Deniz Yavuzyılmaz son günlerde en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. 1979 yılında Zonguldak’da doğan Deniz Yavuzyılmaz, 2023 yılı itibarı ile 44 yaşındadır ve aslen Zonguldaklıdır. Hayatı boyunca CHP partisinde farklı görevlerde bulunan Deniz Yavuzyılmaz Haziran 2018 Türkiye Genel Seçimlerin de TBMM 27. Dönem Zonguldak Milletvekili seçilmiştir.

Milletvekili olmadan önce enerji sektöründe, uluslararası ölçekte hizmet veren bir firmada kuruculuk ve yöneticilik yapmıştır. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir ve ayrıca Felsefe ve psikoloji ile ilgilenmektedir.


Deniz Yavuzyılmaz Hayatı ve Biyografisi

deniz yavuzyilmaz hayati ve biyografisi

Zonguldanda dünyaya gelen Deniz Yavuzyılmaz; İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak’ta aldı ve ardından Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra ise sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Aynı zamanda farklı diller öğrenmeye devam eden Yavuzyılmaz, iyi derece İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

Bir süre serbest piyasada çalıştıktan sonra 2007 yılında Ankara’da “Dole Elektrik” adıyla kendi şirketini kurdu.Deniz Yavuzyılmaz Avrupa Sosyal Politikalar Araştırma Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği, Sosyal Demokrasi Derneği yöneticiliği, Uluslararası Af Örgütü üyeliği yanında aynı zamanda AKUT gönüllüsü olarak da görev yapıyor.

Yavuzyılmaz genç yaşlardan itibaren siyasetin içinde. CHP’deki aktif üyeliği ise, dört yıl önce başladı. CHP’de Genel Başkana bağlı Proje Ekibi üyeliği, Parti Okulu Eğitmenliği ve çeşitli Siyasi Danışmanlık görevlerini yürütüyor. Bunların yanında, bir yandan da çeşitli dergi ve internet sitelerine yazılar yazmaya da devam ediyor.

Twitter 👉 Deniz Yavuzyılmaz


👉 Prof Dr. Osman Can Kimdir, Kaç Yaşında? Prof Dr. Osman Can Hayatı ve Biyografisi

Bizi Takip Edin: Öğrenci Gazetesi

Yorum gönder