Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi? Mehmet Aslan Kimdir?

mehmet aslan ayca aysin turan

Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi? Mehmet Aslan Kimdir?

Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi? Mehmet Aslan Kimdir?

“Doktorlar”, “Çılgın Dersane”, “Muck” gibi dönemin popüler dizi ve filmleri başta olmak üzere daha birçok dizi ve filmde yer alan Mehmet Aslan sonrasında siyasete atılmıştı. Şimdilerde oyuncu Ayça Ayşin Turan ile aralarında aşk iddiaları bulunan Mehmet Aslan kimdir? Hala oyunculuk yapıyor mu? Mehmet Aslan kaç yaşında?

Oyunculuktan siyasete atılan Mehmet Aslan ve oyuncu Ayça Ayşin Turan arasında aşk iddiaları bir süredir devam ediyor. Galatasaray maçında görüntülenen çift, hakkındaki aşk iddialarını yalanlamıştı. Şimdi de Kadıköy’de beraber yakalanan genç çift “Sevgililer mi?” sorusunu akıllara getirdi.

Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi?

“Kader Bağları” dizisiyle ekranlara dönecek olan oyuncu Ayça Ayşin Turan ve eski oyuncu Mehmet Aslan arasında bir ilişki mi var? Yakın zaman önce Galatasaray maçında sarılırken objektiflere yakalanan Mehmet Aslan ve Ayça Ayşin Turan, akıllara yeni bir ilişki doğmuş olduğu iddiaları gelmişti. Görüntüyle ilgili açıklama yapan Mehmet Aslan, “Maçta gol olduğu esnada herkes birbirine sarılır, öper, tebrik eder ve kutlar. Farklı anlamlar çıkarmak doğru değil” demişti.

Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi? Mehmet Aslan Kimdir?

İkilinin aşk yaşayıp yaşamadığı Mehmet Aslan’ın maç görüntüsü sonrası yaptığı açıklamaya rağmen soru işareti olarak kalmıştı. Bunun ardından Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan, Kadıköy’de bir parkta samimi şekilde birlikte görüntülendi. Herhangi bir açıklama yapmayan Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan’ın aşk yaşadığı düşünülüyor.

Mehmet Aslan Kimdir?

Mehmet Aslan, 29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası gazinolar kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan olan Mehmet Aslan, ilkokulu İstanbul’da devlet okulunda okudu. 10 yaşında Paris’e giden Aslan, 10 yıl boyunca Ecole Pascal’da okudu. Bir yıl Sorbon’da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi’nde de Uluslararası Ticaret okudu. Döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi’nden de diploma aldı. Fransızca, İngilizce, İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilen Mehmet Aslan 2002 yılında Türkiye’ye döndü.

Ticarete atılan Mehmet Aslan, 2005 yılında dekoratif taş üzerine olan “Alem Doğal Taş” şirketini kurdu. Bununla ilgili Hindistan’da fabrika satın aldı. Kuveyt Saray’ının ve Karaçi’deki Amerikan konsolosluğunun taşını vermek yaptığı işlerin yapıldığı fabrikada mermer kesimi yapılmaktadır.

Ardından televizyon sektörüne giren Mehmet Aslan ilk olarak 2008 yılında Show Tv’de yayınlanan “Benim Annem Dans Edemez” yarışmasında Sinem Kobal ile birlikte sunuculuk yaptı. Yarışmada Hakan Peker ve Sema Çelebi de jüri üyeliği yaptı.

2007 yılında meşhur gençlik filmi olan “Çılgın Dersane” sinema filminde Kerem rolünü canlandırırken Cüneyt Arkın, Yağmur Atacan, Duygu Çetinkaya, Tuba Ünsal, Mustafa Topaloğlu, Hande Ataizi ile beraber oynadı. Bu kariyer girişiminin ardından birçok değerli oyuncuyla beraber projelerde daha sık yer almaya başladı.

2012 yılında oyunculuk sektöründe başarıyı yakalayan Mehmet Aslan, başrolünde Murat Serezli’nin oynadığı “Muck” adlı dizide Savaş Hoca karakterini canlandırırken; Hale Caneroğlu, Bedük, Ragga Oktay, Bay J, Özlem Aydın ile beraber oynadı.

Mehmet Aslan, oyunculuk sektörü sonrasında siyasete atılarak, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine geldi. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde MHP’den İstanbul 3. Bölge 6. sıradan milletvekili oldu, ancak seçilemedi. Meral Akşener’in partisi olan İyi Parti’nin kurucuları arasında yer aldı. 27. ve 28. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı da olmuştur. Mehmet Aslan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den İstanbul, Kağıthane Belediye Başkan Adayı oldu.

Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Aslan Sevgili Mi? Mehmet Aslan Kimdir?

Mehmet Aslan’ın Oynadığı Film ve Diziler

2014 – Asayiş Berkkemal (Komiser Berk Atakan) (TV Dizisi)

2012 – Muck (Savaş) (TV Dizisi)

2012 – Son (Psikiyatris) (Sinema Filmi)

2012 – Budala (Seslendirme) (TV Dizisi)

2009 – Yankee Go Home (Toprak) (Sinema Filmi)

2009 – Kayıp Çocuklar Cenneti (Mehmet) (Sinema Filmi)

2008 – Ayakta Kal (Ali Yıldız) (Sinema Filmi)

2007 – Çılgın Dersane (Kerem) (Sinema Filmi)

2006 – Doktorlar (Burak Kuzey) (TV Dizisi)

2005 – Nefes Nefese (Kaya) (TV Dizisi)

2005 – Belalı Baldız (Kerem) (TV Dizisi)


İlginizi Çekebilecek Haberler

Uzun Makarna’nın Sevgilisi Kim, Veysel Demir Kimdir, Ne İş Yapar ?

Sakine Garipoğlu Kimdir, Nilperi Şahinkaya ile Neden Bir Araya Geldi?

Kedisi Öldüğü İçin Veterineri Döven Kadın Kim, Veteriner Kliniğinin Adı Ne?

Yorum gönder