Sakine Garipoğlu Kimdir, Nilperi Şahinkaya ile Neden Bir Araya Geldi?

foto2 1

Sakine Garipoğlu Kimdir, Nilperi Şahinkaya ile Neden Bir Araya Geldi?

Sakine Garipoğlu Kimdir, Nilperi Şahinkaya ile Neden Bir Araya Geldi?

Münevver Karabulut cinayetiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Cem Garipoğlu’nun ailesi, oğullarının canice cinayet işlediği genç kızın fotoğrafıyla gülerek poz vererek tepki çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, kamuoyunda büyük infial yarattı. Bu eski gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde Cem Garipoğlu’nun yakını olan Sakine Garipoğlu ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile yazlık bir yerde poz vermesinin ardından tekrardan gündeme geldi. Detaylar haberimizde.

Sakine Garipoğlu Kimdir, Nilperi Şahinkaya ile Neden Bir Araya Geldi?

Sakine Garipoğlu’nun kim olduğu hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor, ancak, Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi olan Sakine, geçtiğimiz senelerde abisinin işlediği cinayette temizlenip yıkanan ve delil karartılan bir koltukta poz vermesiyle tanınıyor.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? - Resim : 2

Sakine Garipoğlu Kaç Yaşında?

Sakine Garipoğlu’nun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Abisinin işlediği cinayet ve üzücü fotoğraf olayı yüzünden kendi hakkında bilgileri internetten soyutlayan Sakine Garipoğlu’nun sadece Linked.in bilgileri internette yer alıyor.

Sakine Garipoğlu Ne İş Yapıyor?

Linked.in bilgilerine göre; Aile şirketinde çalışan Sakine Garipoğlu Garipoğlu Şirketler Grubu’da İhracat Müdürü olarak 4 yıldır görev yapıyor.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? - Resim : 4

Sakine Garipoğlu  Istagram Hesabı

Instagram’da şuanda (04.08.2023) 774 takipçisi bulunan Sakine Garipoğlu’nun Instagram kullanıcı ismi ise sakinegar’dır (@sakinegar).

Sakine Garipoğlu , Cem Garipoğlu Arasındaki Bağ?

Annesi Tulay Makbule Garipoglu babası ise Nida Garipoglu’dur. Kardeşi ise Levent Garipoglu’dur ayrıca, Münevver Karabulut’un katili olan Cem Garipoğlu da kardeşidir.

foto1

Garipoğlu ve Münevver Karabulut Cinayeti!

2009 yılında meydana gelen Münevver Karabulut cinayeti, toplumu derinden etkilemiş ve yürekleri dağlamıştı. Cem Garipoğlu, genç kızın hayatına son verdiği olayda suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak, ailenin son paylaşımı, cinayetin travmatik izlerini hala taşıyan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cinayetin işlendiği koltukta gülerek poz veren Cem Garipoğlu’nun ailesi, sosyal medya kullanıcılarının yoğun tepkisiyle karşılaşınca paylaşımı kaldırdı. Ancak, yapılan bu insanlık dışı hareket, halk arasında büyük bir infial yarattı ve “utanmazlık” olarak nitelendirildi.

Cem Garipoğlu’nun babası ve amcasının da cinayete yardım ettiği ve delilleri yok ettiği iddiaları daha önce gündeme gelmişti. Aile, bu olayla birlikte tekrar gündeme gelerek, toplumda büyük bir infialin yaşanmasına neden oldu.

foto5

Cem Garipoğlu Kimdir?

Cem Garipoğlu, Türk iş insanı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni olarak dünyaya gelmiştir. 29 Ekim 1991 tarihinde Mehmet Nida Garipoğlu ve Makbule Tülay Garipoğlu çiftinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Garipoğlu’nun hayatı, ailesinin iş hayatındaki zorlukları ve Sümerbank’ın el konulmasıyla değişmiştir. Babasının hapse girmesi üzerine yurtdışına gönderilmiş ve farklı ülkelerde eğitim almıştır.

Ancak Cem Garipoğlu’nun adı, Münevver Karabulut cinayetiyle özdeşleşmiştir. Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu’nun lise öğrencisi sevgilisiydi ve 3 Mart 2009 tarihinde vahşice öldürülmüştür.

Cem Garipoğlu, cinayetle ilgili olarak yargılanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri’deki kapalı cezaevi koğuşunda ölü olarak bulunmuştur. Ölümü resmi kayıtlara göre intihar olarak geçmektedir.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Münevvere Karabulut’u vahşi şekilde öldüren Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğraf çektirdi. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası tepki çeken ünlü oyuncu, Sakine Garipoğlu’nu tanımadığını arkadaş ortamında bulunduğunu iddia etti.

foto3 1

Sözlerine “Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı.” diye başlayan Şahinkaya “hemen cevap vermem lazım” dedi. Çeşme’de Melis Şakak ile buluştuğunu söyleyen ünlü oyuncu, Sakine Garipoğlu’nun Şakak’ın yanında kalan kişilerden biri olduğunu belirtti. Sakine’yi tanımadığının altını çizen Şahinkaya bu duruma “O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın” sözleriyle de sitemde bulundu.

O gün dağıldıktan sonra bir daha Sakine Garipoğlu ile görüşmediğini ifade eden Şahinkaya, kendisini sosyal medyada dahi takip etmediğini söyledi. Son olarak sözlerini “Bu kadar çirkinleşemezsiniz” diyerek bitirdi.

foto4 1

Nilperi Şahinkaya (d. 23 Şubat 1988, Senegal) Türk oyuncu. Diplomat olan babası Salim Levent Şahinkaya’nın görevi nedeniyle Senegal’de doğan Nilperi Şahinkaya, ilkokul eğitimini Paris’te, ortaokul eğitimini Bern’de tamamladı. 2003 yılında Ankara’ya yerleşip 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu. Çok ülke gezmesinde babasının rolü büyüktür. Okul yıllarında Deniz Yıldızı adlı dizide rol aldı.

Üniversiteden yüksek şeref listesine girerek mezun oldu. 2010’un Haziran ayında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine seçilerek İstanbul’a yerleşti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de canlandırdığı Mesude karakteri ardından Kayıp dizisinde Defne ve Sedef karakterlerini canlandırdı. Kiraz Mevsimi adlı dizide başrollerden biri olan Şeyma karakteri ile N’olur Ayrılalım adlı dizide başrollerden olan Temmuz Akıncı karakterini canlandırdı.

Hira Tekindor’un yönetmenliği ile başrollerini Zerrin Tekindor, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile paylaştığı, Oyun Atölyesi’nde sahnelenen Kim Korkar Hain Kurttan oyununda Honey karakteriyle yer aldı. 2017 yılında ise Ay Yapım tarafından, Çağrı Vila Lostuvalı yönetmenliğinde atv’de yayınlanan, başrollerini Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Aslı karakterini canlandırdı. İnternette yayınlanan Aynen Aynen dizisinde de Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşmıştır.Yasak Elma dizisinde Cansu Yıldırım karakterini canlandırmıştır.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler: Elif Kayacan Kimdir?

Yorum gönder