Samet Özerbay Kimdir, Tekel Bayi Kavgası Faili Samet Özerbay Kimdir ?

tarik ozerbay kimdir

Samet Özerbay Kimdir, Tekel Bayi Kavgası Faili Samet Özerbay Kimdir ?

Esenyurt’ta dün gece bir tekel bayiine yapılan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ait görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. Sosyal medyada jet hızı ile yayılan video sonunda en çok merak edilen konu da saldırgan Samet Özerbay oldu.

Saldırı İstanbul Esenyurt’ta cuma günü saat 23.30 sıralarında yaşandı. Polisin yaptığı çalışmalar sonrası yakalanan şahıslardan biri olan Samet Özerbay kimdir,  Samet Özerbay hakkındaki bilinenleri ele aldık.

Tekel Bayii Saldırganı Samet Özerbay Kimdir ?

İstanbul Esenyurt’da Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir tekel bayiinin önüne araçla gelen 4 kişi, dükkan içerisinde bulunan Batuhan Bayındır (20), Yunus Emre Erzen (24) ve Yusuf Erzen (21) ile tartıştı.

Tartışma sonucu çıkan silahlı kavgada Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen vurularak hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Saldırganlardan Samet Özerbay polisin arama sonuçları ile yakalanırken diğer saldırganlar hala aranıyor.

ii

Saldırı Görüntüleri ortaya çıktı

Öte yandan yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde iş yerinde Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen bulunduğu sırada 4 kişinin geldiği ve tartışma yaşandığı görüldü.

Yeşil tişörtlü biri ile iş yerinde kasada duran arasında tartışma çıkıyor. Saldırganlardan birinin ‘Babanı çağır konuşalım’ dediği duyulurken, iş yeri çalışanının, “Şimdi böyle niye geldiniz bana bi söyleyin” diye yanıt vermektedir.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıslardan yeşil tişörtlü Samet Özerbay yakalandı, Beyaz gömlekli şahsın Tarık Özerbay’ın ise arandığı bilinmektedir.

iiii

Tarık Özerbay Sosyal Medya

Beyaz gömlekli saldırganın, “Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım” diyor. Kasada duran çalışan, “Babam ne paylaşmış söyleyin” diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin “Sen bilmiyor musun?” dediği duyulmaktadır. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor. Çıkan arbede de kurşun ve şişeler tekel bayidekileri hedef alıyor.

ttt

Yorum gönder